ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Μόνο η Μίντιλαντ στο μυαλό

Ο προγραμματισμός τρέχει στον Απολλωνα, όμως πρώτα το μυαλό όλων είναι στην Μίντιλαντ

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Μπορεί να τρέχει ο προγραμματισμός στον Απόλλωνα μιας και θα γίνουν ακόμη δυο προσθήκες, όμως το μυαλό των ποδοσφαιριστών είναι στον μεγάλο αγώνα με την Μίντιλαντ. Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και την προσεχή Πέμπτη στο «ΑΕΚ Αρένα» ο Απόλλωνας θέλει να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Βέβαια, δεν είναι και τόσο απλά τα πράγματα. Η Μίντιλαντ είναι μια δυνατή αντίπαλος και μας το έχει αποδείξει τα τελευταία χρόνια (ο ΑΠΟΕΛ δεινοπάθησε για την πετάξει έξω). Έτσι για να έρθει η πρόκριση ο Αυγουστή θα πρέπει να βγάλει το 100% από τους ποδοσφαιριστές του και στους δυο αγώνες.

Χρειάζεται χαρακτήρας, πάθος και δύναμη στο παιχνίδι. Στοιχεία τα οποία ο Απόλλωνας διαθέτει. Παράλληλα τακτικά θα πρέπει να γίνει ένα άριστο παιχνίδι από όλους. Οι αυτοματισμοί που βγήκαν τόσο στο Σούπερ Καπ, όσο και στους αγώνες με την Αμπερντίν σαφώς και δείχνουν θετικά στοιχεία, όμως σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει πως τα πράγματα είναι τελειωμένα. Αντίθετα σε περίπτωση που υπάρξει εφησυχασμός οι Δανοί είναι έτοιμοι να κτυπήσουν.

Πρόκειται για πολύ καλή ομάδα με αρκετές αρετές τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα. Πάντως, αύριο η Μίντιλαντ αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Νόρτζελαντ στην έδρα της. Εκεί για ακόμη μια φορά το τεχνικό τιμ του Απόλλωνα θα έχει την ευκαιρία να δει την αντίπαλο του και να έχει μια ακόμη πιο ολοκληρωμένη εικόνα γι’ αυτήν.    

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση