ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Απόλλων: Φέρνει άμεσα τερματοφύλακα

Θα εγγραφεί στον κατάλογο Β΄ και θα πλαισιώσει τους Μπρούνο Βάλε, Τάσο Κίσσα

Η ενίσχυση στον Απόλλωνα δεν τελείωσε και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα οι κυπελλούχοι να προχωρήσουν στην απόκτηση κάποιου νέου ποδοσφαιριστή.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η ομάδα της Λεμεσού φέρνει άμεσα τερματοφύλακα, για να πλαισιώσει τον Μπρούνο Βάλε, αλλά και τον Τάσο Κίσσα.

Οι υποχρεώσεις είναι πάρα πολλές και δεν μπορείς να προχωρήσει με δύο τερματοφύλακες, καθώς οι άλλοι που βρίσκονται στο ρόστερ είναι νεαροί και δεν είναι ακόμα έτοιμοι να τραβήξουν αυτό το βάρος.

Έτσι, αναζητούν εδώ και μέρες κάποιο τερματοφύλακα και μάλιστα να μπορεί να εγγραφεί στον κατάλογο Β΄. Μπορεί να έχουν μία θέση κενή για τον κατάλογο Α’, αλλά στον Απόλλωνα θέλουν να την κρατήσουν για ενίσχυση σε κάποια άλλη γραμμή.

Οι κυπελλούχοι γνωρίζουν ότι οι υποχρεώσεις είναι πολλές και οι αγώνες πάρα πολλοί και θέλουν να γεμίσουν το ρόστερ τους. Γι’ αυτό άλλωστε, το πιθανότερο σενάριο είναι να έρθουν ακόμη δύο παίκτες, πέραν από τον τερματοφύλακα.

Ένας στην άμυνα και ένας στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Πιθανότατα ο στόπερ να είναι νεαρός κάτω των 22 ετών, για να πλαισιώσει τους Ρομπέρζ, Γιούστε και Αγγελή. Όπως έγινε και πιο παλιά με τον Πέδρο Μοντέιρο.

Αναφορικά με τον παίκτη στον άξονα, δεν αποκλείεται να περιμένουν τα παιχνίδια με την Μίντιλαντ και αν ο Απόλλωνας καταφέρει να προκριθεί στους ομίλους να γίνει μία πιο μεγάλη υπέρβαση με πιο ποιοτικό παίκτη.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Απόλλων-ΑΕΛ: Last chance...

Η διάκριση στην δεύτερη τη τάξει εγχώρια διοργάνωση είναι μια λύση που αμφότερες θα κυνηγήσουν.
Παντελής Παντελή
 |  ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ