ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Επίσημη παρουσίαση της συνεργασίας με Stoiximan (video)

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν..

Δημοσιογραφική διάσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα (5/9) το πρωί από την ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα, στην οποία παρουσιάστηκε ο μέγας χορηγός της ομάδας, Stoiximan. Πιο κάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό βίντεο, αλλά και την ομιλία του προέδρου, Νίκο Κίρζη, του εκπροσώπου της εταιρείας και του ποδοσφαιριστή, Μάριου Στυλιανού.

Αναλυτικά: «Το μεγάλο χορηγό της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019 (μπροστινό μέρος της φανέλας) παρουσίασε το πρωί της Τετάρτης (05/09) σε δημοσιογραφική διάσκεψη στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού μας κέντρου στο Κολόσσι, η ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα.

Ο Πρόεδρος της ομάδας κ.Νίκος Κίρζης παρουσίασε με ιδιαίτερη χαρά την χορηγική συνεργασία με την εταιρεία Stoiximan, την οποία καλωσόρισε στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού.  

Την χορηγό εταιρεία Stoiximan εκπροσώπησε ο Country Manager στην Κύπρο κ.Άγγελος Χουντουλίδη, ενώ τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ο Μάριος Στυλιανού».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ.Νίκου Κίρζη: 

Αγαπητέ Κύριε Άγγελε Χοντουλίδη, αγαπητοί εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σας καλημερίζω και σας καλωσορίζω εδώ στο σπίτι μας στο Κολόσσι , με αφορμή την παρουσίαση της μεγάλης χορηγικής μας συνεργασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2018-2019 με την χορηγό εταιρεία Stoiximan. 

Πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες χορηγικές συνεργασίες τις οποίες πέτυχε τα τελευταία χρόνια η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο, αφού η χορηγός εταιρεία Stoiximan διαδραματίζει σημαντικό ρόλο τόσο στον Ελληνικό όσο και στον Κυπριακό αθλητισμό μέσα από το Πρόγραμμα Εταιρικής Ευθύνης, συμβάλλοντας σταθερά και με συνέπεια στο σύνολο της κοινωνίας, εντός της οποίας ενεργεί και συμμετέχει. 

Το εκτόπισμα της συνεργασίας αυτής αποτυπώνεται στο ότι ο Απόλλωνας Λεμεσού μέσα από τις μεγάλες του επιτυχίες στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, έχει καταστεί η πρώτη ομάδα στην Κύπρο όπου στο μπροστινό μέρος των επίσημων εμφανίσεων μας θα προβάλλεται το λογότυπο της χορηγού εταιρείας Stoiximan. 

Έτσι ο Απόλλωνας Λεμεσού θα εισέλθει με αυτή τη συνεργασία σ΄ένα κλειστό γκρουπ μεγάλων ομάδων όπως ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός Πειραιώς, τους οποίους μέγας χορηγός είναι η εταιρεία Stoiximan.

Είναι πλέον κοινά αποδεκτό ότι ο Απόλλωνας μέσα από τα μεγάλα και σταθερά βήματα προόδου τα οποία έχει επιδείξει τα τελευταία χρόνια, και τις συνεχείς παρουσίες σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, έχει την δυνατότητα να προσελκύσει μεγάλες εταιρείες οι οποίες μέσα από τον εξαιρετικό τρόπο λειτουργίας του συλλόγου, είναι σε θέση να προβάλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Είμαι απόλυτα πεπεισμένος ότι η συνεργασία ανάμεσα στον Απόλλωνα Λεμεσού και την χορηγό εταιρεία Stoiximan θα είναι πάρα πολύ ευεργετική και για τις δυο πλευρές, ευχόμενος να την συνοδεύσουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες της ποδοσφαιρικής μας ομάδας.

Καλωσορίζω λοιπόν και επίσημα την χορηγό εταιρεία Stoiximan στην μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού και εύχομαι να έχουμε μια χρόνια γεμάτη επιτυχίες. 

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο κ.Άγγελος Χουντουλίδης ο οποίος τόνισε την σημαντικότητα της συνεργασίας της Stoiximan με τον Απόλλωνα Λεμεσού:

«Είναι ιδιαίτερα γούρικη η συνεργασία αφού έκλεισε η συμφωνία την περασμένη Πέμπτη και συνέπεσε με την πρόκριση του Απόλλωνα στους ομίλους. Ελπίζω όσο καλά ξεκίνησε η σεζόν να συνεχιστεί κιόλας. Θα είμαστε και αυτή τη χρονιά στο πλευρό του Απόλλωνα».

Τους ποδοσφαιριστές των κυανόλευκων εκπροσώπησε ο διεθνής ακραίος αμυντικός Μάριος Στυλιανού ο οποίος τόνισε: 

«Είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε σημαντικούς και ισχυρούς χορηγούς μαζί μας. Ελπίζω να έχουμε μια επιτυχημένη συνεργασία».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X