ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Εισιτήρια τέλος!

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Όπως αναμενόταν ο Απόλλωνας ανακοίνωσε ότι έχουν εξαντληθεί τα 200 εισιτήρια που είχαν απομείνει για τον αγώνα με την Αμπερτίν.

Αναλυτικά:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) Λτδ ανακοινώνει ότι όλα τα εισιτήρια για τον αυριανό (3/8) επαναληπτικό αγώνα με την Aberdeen FC για την τρίτη προκριματική φάση του Europa League στο Γήπεδο ΑΕΚ Αρένα, έχουν εξαντληθεί.

Ευχαριστούμε θερμά όλες και όλους τους φίλους του Απόλλωνα για την έμπρακτη στήριξη στην ομάδα μας και αναμένουμε ότι όλοι μαζί, θα αποτελέσουν τον 12ο ποδοσφαιριστή της ομάδας μας στον αυριανό κρίσιμο αγώνα, με υπομονή, πάθος, αδιάκοπη στήριξη και πάντα μέσα σε αθλητοπρεπή πλαίσια.

Επίσης απολογούμαστε σε όσους δεν πρόλαβαν να εξασφαλίσουν εισιτήριο, αφού η χωρητικότητα του ΑΕΚ Αρένα δεν μπορούσε να ικανοποιήσει όλους τους οπαδούς που ήθελαν να στηρίξουν από κοντά την ομάδα μας. Το προσωπικό της Ποδοσφαιρικής Εταιρείας και του Apollon Official Store, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό για να εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον κόσμο μας με προτεραιότητα τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας αλλά και σεβασμό προς όλους τους υπόλοιπους.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X