ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Απόλλων: Τι θα κάνει τώρα;

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Είναι γεγονός ότι ο Απόλλωνας στην Σκωτία είχε παρουσιάσει δύο πρόσωπα. Ήταν κακός στο πρώτο ημίχρονο, ενώ στην επανάληψη άλλαξε πάρα πολύ η εικόνα του και αυτό έχει την εξήγηση του. Ο Σωφρόνης Αυγουστή απέσυρε τον Άλεξ Ντα Σίλβα και έβαλε στο γήπεδο τον Γιάκολιτς.

Ταυτόχρονα μετέφερε στον Σαρδινέρο δίπλα στον Μάγκλιτσα και έπαιξε ουσιαστικά με δύο επιθετικούς. Κάτι που ξάφνιασε τον αντίπαλο προπονητή, αφού ο Απόλλωνας έγινε πολύ πιο γρήγορος και κυκλοφόρησε καλύτερα την μπάλα.

Τώρα, ενόψει του επαναληπτικού ο Κύπριος τεχνικός, λογικά θα έχει αυτό το δίλλημα. Να ξεκινήσει την ομάδα με το 4-2-3-1 που επέλεξε αρχικά στην Σκωτία; Ή να αρχίσει με το 4-4-2, που δούλεψε καλύτερα στο στάδιο «Πίττοντρι»;

Πάντως, σε περίπτωση που επιλέξει σχήμα με δύο επιθετικούς, τότε θα είναι σίγουρα στην ενδεκάδα ο Γιάκολιτς, καθώς ο Κροάτης έδειξε έτοιμος στην Σκωτία, αφού έκανε κανονικά προετοιμασία με την πρώην του ομάδα.

Σίγουρα, με περισσότερες προπονήσεις στα πόδια του, θα προσαρμοστεί καλύτερα μέσα στην ομάδα και αυτό είναι θετικό από κάθε άποψη. Διότι έδειξε ότι είναι παίκτης που μπορεί να δώσει κάποια στοιχεία που έλειπαν από τον Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X