ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Να παίξουμε με αυτοπεποίθηση»

Ο προπονητής της Αμπερντίν σε δηλώσεις του σε μέσο της πατρίδας του αναφέρθηκε στις αναμετρήσεις απέναντι στον Απόλλωνα. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η ομάδα του άξιζε την νίκη στην Σκωτία και ότι πρέπει στην Κύπρο να ξεπεράσουν και το εμπόδιο της ζέστης για να «τελειώσουν» την δουλειά.

Επίσης γίνεται αναφορά και στο γεγονός ότι ο αγώνας θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα επειδή το Τσίρειο δεν πληροί τα κριτήρια της ΟΥΕΦΑ ωστόσο όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα θα γίνει sold out και το παθιασμένο κοινό μαζί με την ζέστη και την υγρασία θα επηρεάσουν τις προσπάθειες των παικτών.

Δηλώσεις φιλοξενούνται και από δύο παίκτες της ομάδας που αμφότεροι αναφέρουν ότι δεν είναι αναγκαίο να σκοράρουν ωστόσο θα προσπαθήσουν.

Αναλυτικά:

«Θα είναι ένα διαφορετικό περιβάλλον για εμάς, η θερμοκρασία, οι φίλαθλοι. Δεν νομίζω ότι δύο παιχνίδια είναι ποτέ τα ίδια. Πρέπει να προσπαθήσουμε να περιορίσουμε τα προτερήματα του Απόλλωνα. Έχουν κάποιους καλούς παίκτες. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στο να παίξουμε σε ένα επίπεδο απόδοσης που θα μας φέρει το αποτέλεσμα. Θα είναι ένα περισσότερο τεχνικό παιχνίδι στην Κύπρο. Ωστόσο πρέπει να παίξουμε με αυτοπεποίθηση».

Από την πλευρά του ο Κρίστι που σκόραρε στην αναμέτρηση τόνισε: «Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι εκεί. Είναι η ζέστη την οποία πρέπει να αντιμετωπίσουμε, παίζουμε στην έδρα τους, θα είμαστε η ομάδα που θα κρατά λιγότερο την μπάλα και θα πρέπει να παίξουμε περισσότερο χωρίς την κατοχή. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε τακτικά. Είναι σημαντικό όμως ότι έχουμε από κάπου να πιαστούμε σε σχέση με την περασμένη εβδομάδα που έπρεπε να πάμε και να σκοράρουμε. Η ζέστη θα είναι ένας παράγοντας που ναι μας ανησυχεί αλλά όχι πάρα πολύ αφού τον αντιμετωπίσαμε και την περασμένη εβδομάδα. Η φυσική μας κατάσταση είναι πολύ καλή και έχουμε προπονηθεί καλά για ένα μήνα.»

Από την πλευρά του ο Σίνι πρόσθεσε: «Πάντα είναι δύσκολο μακριά από το σπίτι, με όποιον και αν αγωνίζεσαι στην Ευρώπη και το βιώνω αυτό από τότε που ήρθα εδώ. Κάποια αποτελέσματα που είχαμε ήταν πάρα πολύ καλά και τώρα ξέρουμε τι ομάδα είναι ο Απόλλωνας. Ξέρουμε ότι είναι μία καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο ωστόσο γνωρίζουμε τι μπορούμε να κάνουμε και πιστεύουμε ότι μπορούμε να σκοράρουμε εκεί. Δεν πρέπει αφού είμαστε σε καλή θέση, ποτέ δεν είμασταν σε τέτοια θέση προηγουμένως σε αυτό τον γύρο».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση