ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Ο κόσμος θα δείξει το δρόμο της πρόκρισης»

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη

Μπορεί ο Απόλλωνας να έχασε όμως ο προπονητής του Απόλλωνα Σοφρώνης Αυγουστή τόνισε πως τα πράγματα θα είναι διαφορετικά και πως με τη βοήθεια του κόσμου θα η ομάδα θα μπορέσει να προκριθεί.

Αναλυτικά:

Για τον αγώνα: «Σίγουρα τέλειωσε εδώ το πρώτο ημίχρονο. Σίγουρα στην Κύπρο και την Λάρνακα θα βρίσκεται εκεί ο κόσμος της ομάδας και θα δείξει τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο. Και ο ίδιος ο κόσμος θα βάλει πίεση στους ποδοσφαιριστές και σε όλους και θα δείξει το δρόμο για την πρόκριση».

Για την αποβολή: «Πιστεύω πως αν δεν δεχόμασταν την κόκκινη κάρτα, το παιχνίδι δεν θα ήταν στο 1-1. Αν ήμασταν 11 θα κερδίζαμε καθώς πιέζαμε. Ας μην ξεχνάμε πως ο παίκτης που είδε την κόκκινη είναι ένα πολύτιμο εργαλείο και θα μας λείψει στο επόμενο παιχνίδι»

Για το γρήγορο τέρμα: «Ήταν το μόνο πράγμα που δεν θέλαμε στο παιχνίδι. Το γρήγορο τέρμα από τον αντίπαλο. Ευτύχησε να σκοράρει και αυτό μας επηρέασε στο πρώτο ημίχρονο»

Τι έφταιξε για την εικόνα του πρώτου μέρους: «Σίγουρα ήταν ο κόσμος της Αμπερντίν που βοήθησε την ομάδα του. Έτσι και εμείς θέλουμε να έχουμε sold out στον επαναληπτικό. Θέλουμε οι οπαδοί μας να γεμίσουν το γήπεδο και να βάλουν πίεση. Σίγουρα είναι δύσκολο όμως θα το παλέψουμε».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

 

 

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση