ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Η θέση της Αμπερντίν απέχει από την πραγματικότητα»

Λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του Αμπερντίν – Απόλλωνας, η τηλεoπτική κάλυψη του αγώνα παραμένει στον αέρα. Όπως, επίσης, παραμένει και η σύγχυση σε σχέση με τους πραγματικούς λόγους που μέχρι στιγμής δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ της Cytavision και των ιθυνόντων της σκοτσέζικης ομάδας για την παραχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Χθες, η Cytavision μας ενημέρωσε μέσω ανακοίνωσης πως η Αμπερντίν δεν ενδιαφέρεται να πουλήσει τα δικαιώματα του αγώνα στο εξωτερικό, για να ακολουθήσει λίγες ώρες αργότερα η επίθσηση θέση των Σκοτσέζων, έτσι όπως την μετέφερε το βράδυ της Τετάρτης ο απεσταλμενος του ΣΠΟΡ FM 95,0 και του 24sports, στην Σκοτία, Ονησίφορος Σταύρου. Οι Σκοτσέζοι υποστήριξαν πως δεν έχουν πρόβλημα να παραχωρήσουν τα δικαιώματα μετάδοσης του αγώνα, φτάνει το ενδιαφερόμενο κανάλι (Cytavision) να αναλάβει τα έξοδα παραγωγής.

Επικοινωνήσαμε με ιθύνοντες της Cytavision για να ζητήσουμε εκ νέου δήλωση - απάντηση στην πιο πάνω τοποθέτηση των Σκοτσέζων. Αυτό που μας λέχθηκε, είναι πως η ψεσινή θέση των ανθρώπων της Αμπερντίν απέχει κατά πολύ από την πραγματικότητα. Όπως μας ξεκαθάρισαν, ο λόγος που δεν επιθυμούσαν να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη του αποψινού αγώνα είχε να κάνει προσπάθειά τους να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο στο γήπεδο και έχουν και τα στοιχεία (ηλεκτρονική αλληλογραφία, ημερομηνίας 25 Ιουλίου) για να αποδείξουν τα πιο πάνω. Να σημειωθεί πάντως ότι η Cytavision συνεχίζει τις προσπάθειες να βρεθεί η χρυσή τομή και να μεταδώσει τηλεοπτικά το σημερινό παιχνίδι του Απόλλωνα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

Καμίνι...

Καμίνι...

Έτσι θα κάνουν το γήπεδο οι φίλοι του Απόλλωνα
 |  HOT SPOT