ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μπορούμε να πληγώσουμε την Αμπερντίν»

Ο αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα και της Αμπερντίν πλησιάζει και αρκετά Βρετανικά μέσα είναι που κάνουν αναφορά σε αυτό. Μετά τις χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Εφραίμ που έδινε προβάδισμα πρόκρισης στον Απόλλωνα σήμερα φιλοξενούνται δηλώσεις του μέσου του Απόλλωνα, Αλασταϊρ Ρέινολντς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα τονίζει ότι αυτή την στιγμή ψάχνει ομάδα για να πάει δανεικός χωρίς να αποκλείει επιστροφή του στην Σκωτία.

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας του BBC Σκωτίας γίνεται αναφορά στον Ρέινολντς και στην παρουσία του στην ομάδα τα τελευταία 10 χρόνια και ακολούθως ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα κάνει αναφορά στον αγώνα.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

«Έχουμε ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν την ζημιά στην Αμπερντίν, όμως πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας».

«Έχουμε μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, ο κεντρικός μας αμυντικός ο Βαλεντίν Ρομπέρζ ήταν στην Σάντερλαντ πριν τρία χρόνια και έπαιζε στην Πρέμιερ Λιγκ. Έχουμε και τον Άλεξ Ντα Σίλβα, ένα Βραζιλιάνο με σπουδαία καριέρα και πολύ καλή τεχνική κατάρτιση. Ο επιθετικός μας ο Άντον Μαγκλίτσα είναι επίσης ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής».

«Πρέπει να πάμε στην Σκωτία και να παίξουμε με τον τρόπο που παίζουμε τις τελευταίες δύο σεζόν. Μας αρέσει να κτίζουμε το παιχνίδι από πίσω, είμαστε ομάδα που βασίζεται στην κατοχή και όταν δεν έχουμε την μπάλα πιέζουμε για να την πάρουμε. Μας αρέσει να κρατούμε την μπάλα και να προσπαθούμε να κάνουμε τους αντιπάλους μας να τρέξουν».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και για το Κυπριακό ποδόσφαιρο αλλά και για το μέλλον του:

«Όταν πάω σπίτι (Σκωτία) και αναφέρω το Κυπριακό ποδόσφαιρο καταλαβαίνω ότι είναι πολύ υποτιμημένο. Κανείς δεν το ξέρει αλλά την περασμένη χρονιά ο ΑΠΟΕΛ πήγε στους «32» του Europa League κερδίζοντας την Αθλέτικ Μπιλμπάο και τελικά αποκλείστηκαν από την Άντερλεχτ».

«Έχω την έγκριση ότι μπορεί να έρθω με δανεισμό, και γι’ αυτό ο ατζέντης μου ψάχνει για ομάδες εδώ και μιλάει με μερικές ομάδες. Ποτέ δεν ξέρεις μπορεί να επιστρέψω πίσω στην Σκωτία νωρίτερα απ’ όσο νόμιζα».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση