ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Σοβαροί για πρόκριση»

Δηλώσεις στην εκπομπή του ΣΠΟΡ FM Κύπρου "Pressing " παραχώρησε ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου, όπου μίλησε για τον σημερινό επαναληπτικό αγώνα κόντρα στη Ζάρια.

Αναλυτικά τι δήλωσε στον απεσταλμένο μας στη Μολδαβία Ονησίφορο Σταύρου:

«Είναι ένας επαναληπτικός αγώνας. Το 3-0 μας δίνει ένα σαφές προβάδισμα, αλλά πρέπει να παρουσιαστούμε σοβαροί για να μην τύχουν απροόπτα, να μην βρεθούμε προ εκπλήξεως και να κάνουμε ένα δικό μας παιχνίδι δύσκολο. Ήρθαμε εδώ να σκοράρουμε μια με δύο φορές για να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση. Η ομάδα μας χρειάζεται τέτοιου είδους παιχνίδια για να αποκτήσει ομοιογένεια και συνοχή για να στρέψουμε την προσοχή μας στον επόμενο μας αντίπαλο. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος, στόχος μας είναι η πρόκριση στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Είναι το 26ο παιχνίδι για μας στην Ευρώπη και 13ο εκτός έδρας. Μόλις σε ένα παιχνίδι δεν είχαμε καλή φιλοξενία και αυτό ήταν στην Τραπεζούντα. Είμαστε απόλυτα ευχαριστημένοι από την φιλοξενία των ανθρώπων της Ζάρια. 

Έχουν έρθει 30 οπαδοί μας μαζί μας από την Κύπρο και κάποιες δεκάδες  περίπου θα έρθουν σήμερα  μέσω Βουκουρεστίου. Θα υπάρχουν εισιτήρια στην είσοδο του γηπέδου.Τους θέλουμε κοντά μας και ευχόμαστε να επιστρέψουμε στην Κύπρο όλοι μας με την νίκη και την πρόκριση».

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση