ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Δωρεάν εισιτήριο για τους κατόχους διαρκείας

Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας του Απόλλωνα και όσοι  προτίθενται να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Πέμπτη (13/07) θα εξασφαλίσουν δωρεάν το εισιτήριο για τον πρώτο εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα.

Η ανακοίνωση:

Η Εταιρεία Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ ενημερώνει τους φίλους και υποστηρικτές της οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει μέχρι σήμερα Τρίτη (04/07) το εισιτήριο διαρκείας τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2017-2018 και σε όσους προτίθενται να αγοράσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι την Πέμπτη (13/07) ότι θα εξασφαλίσουν ΔΩΡΕΑΝ το εισιτήριο για τον εντός έδρας ευρωπαϊκό αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου του EUROPA LEAGUE.
 
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη (13/07, 20:00) στο "ΑΕΚ ΑΡΕΝΑ" και η τιμή εισόδου έχει οριστεί στα 15 ευρώ (Γενική Είσοδος) και 1 ευρώ για παιδιά κάτω των 12 ετών (απαραίτητη η συνοδεία από ενήλικα).
 
Επιπλέον ανακοινώνεται ότι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-2017 θα μπορούν να επωφεληθούν της έκπτωσης από την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας τους μέχρι την Πέμπτη (13/07) και όχι την Δευτέρα (10/07) όπως αρχικά είχε  ανακοινωθεί.
 
Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγοριών Elite, Platinum, Gold, Gold Teens και Gold Junior θα έχουν την δυνατότητα να ανανεώσουν τις θέσεις τους μέχρι τις 13 Ιουλίου, ενώ από τις 14 Ιουλίου οι θέσεις θα ελευθερωθούν και θα είναι ελεύθερες προς πώληση.
 
Περισσότερες πληροφορίες για το πως θα παραλάβουν το ΔΩΡΕΑΝ εισιτήριο οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας και για την έναρξη προπώλησης των εισιτηρίων για τους μη- κατόχους θα υπάρχουν σε σχετική ανακοίνωση η οποία θα εκδοθεί εντός της τρέχουσας εβδομάδας.
 
Γραφείο Τύπου
Απόλλων Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X