ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Έγινε το αναμενόμενο

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Ο Απόλλωνας προετοιμάζεται στην Αυστρία, έτσι ώστε να είναι πανέτοιμος να διεκδικήσει τους στόχους που έχει θέσει τη νέα περίοδο. Καλή πορεία στην Ευρώπη και διεκδίκηση όλων των εγχώριων τίτλων, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος να είναι ο μεγάλος στόχος.

Γιούστε και Σίλβα έχουν ενσωματωθεί στην ομάδα, με τον Ισπανό να παίρνει φανέλα βασικού στο χθεσινό φιλικό με την Αντμίρα, όπου ο Σωφρόνης Αυγουστή έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα, που θα του φανούν χρήσιμα για την συνέχεια.

Είναι ξεκάθαρο ότι ο Γιούστε ήρθε στην ομάδα για να αποτελέσει τον παρτενέρ του Ρομπέρζ στην άμυνα και γι’ αυτό στον χρησιμοποίησε άμεσα ο Κύπριος τεχνικός. Όσα περισσότερα αγωνιστικά λεπτά πάρει αυτό το χρονικό διάστημα, τόσο καλύτερο για την προσαρμογή του στην ομάδα.

Αυτός που φάνηκε από την αρχή ότι δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και μπήκε άμεσα στην ομάδα είναι ο Αντρέ Σκέμπρι, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ο Μαλτέζος έδειξε από την αρχή ότι θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό όπλο στα χέρια του Σωφρόνη Αυγουστή.

Μπορεί στα φιλικά να απώλεσε αρκετές ευκαιρίες, αλλά αυτό δεν είναι αρνητικό, περισσότερο θετικό είναι. Διότι, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται μέσα στις φάσεις και απειλεί συνεχώς. Είναι παίκτης που μπορεί να κινηθεί παντού στην επίθεση και αυτό τον βοηθά να είναι μέσα στις φάσεις.

Άρα, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και τα γκολ για τον Σκέμπρι, έτσι ώστε να γίνει πολύ χρήσιμος για την ομάδα και να προσφέρει αυτά που περιμένουν όλοι στον Απόλλωνα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Ονησίφορος Σταύρου

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X