ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Αφίξεις στην Αυστρία»

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» του ΣΠΟΡ FM Κύπρου για τα τρέχοντα θέματα του Απόλλωνα. Ειδικότερα μίλησε για το θέμα του γηπέδου, την προετοιμασία της ομάδας στην Αυστρία, τον προγραμματισμό, αλλά και για τα τηλεοπτικά.

Αναλυτικά τι δήλωσε στους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη:

Για το θέμα του γηπέδου: «Σίγουρα μας διακατέχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία για την έναρξη των εργασιών του γηπέδου. Το κράτος επιδεικνύει πραγματικό ενδιαφέρον μέσω του ΠτΔ και του προέδρου του ΚΟΑ. Για την ώρα κρατάμε μικρό καλάθι για αυτό το θέμα.»

Για την προετοιμασία στην Αυστρία: «Αυτή την ώρα αρχίζει η πρώτη προπόνηση στην Αυστρία. Όλοι προπονούνται κανονικά. Οι Ντα Σίλβα και Ζαντέρ θα περάσουν από εργομετρικά, ενώ θα υπάρξει και απογευματινή προπόνηση. Οι πλείστες ομάδες έχουν ανέβει επίπεδο. Ξερουν ότι το προπονητικό κέντρο είναι πολύ σημαντικό. Ο Απόλλωνας επενδύει πολλές χιλιάδες ευρώ στο προπονητικό κέντρο για να έχει όλες τις ανέσεις».

Για τον προγραμματισμό: «Θα έχουμε εξελίξεις και αφίξεις στην Αυστρία, κυρίως για το θέμα του στόπερ για να κλείσει η 4αδα των στόπερ. Για τις υπόλοιπες προσθήκες θα πάρουμε τον χρόνο μας. Έχουμε μια καλή βάση. Θα κοιτάξουμε έπειτα για 3 προσθήκες. Ακραίος επιθετικός, ένας μέσος με ανασταλτικές ικανότητες και ένας μέσος με περισσότερο δημιουργικές ικανότητες. Ο Γουίλερ θα πάει δανεικός και είναι απόφαση του προπονητή».

Για τον Βινίσιους: «Ο Βινίσιους έκανε την επιλογή του. Είχε κάτι πολύ καλύτερο. Ο Απόλλωνας έκανε την πρότασή του, δεν έγινε αποδεκτή από τον ποδοσφαιριστή και αποχώρησε. Όπως έφγε ο Φρέϊρε και ήρθε ο Βινίσιους, έτσι και τώρα φεύγει ο Βινίσιους και θα έρθει κάποιος άλλος με ζητούμενο να βρούμε ακόμα καλύτερη λύση».

Για την κλήρωση στο Γιουρόπα Λιγκ: «Δεν αναμέναμε πως θα είχαμε τέτοια δύσκολη κλήρωση από τον δεύτερο προκριματικό. Η Σαράγιεβο έχει εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές και η έκβαση του αγώνα θα κριθεί στις λεπτομέρειες».

Για τα τηλεοπτικά: «Τα τηλεοπτικά τα χειρίζεται αποκλειστικά ο Νίκος Κίρζης. Ο Απόλλωνας είναι η κορυφαία ομάδα στην Κύπρο μαζί με τον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια. Κάτι που αποδεικνύουν και οι τίτλοι αλλά και η σταθερότητα στις παρουσίες τόσο στις εγχώριες διοργανώσεις όσο και στην Ευρώπη. Είναι απόλυτα φυσικό ο Νίκος Κίρζης να θέλει να εξαργυρώσει αυτή την πορεία και το brand name της ομάδας με ένα πανίσχυρο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Για τα ευρωπαϊκά, θα δούμε αν θα ενταχθούν σε ένα συνολικό πακέτο συμφωνίας για τα τηλεοπτικά. Είναι ένα θέμα που θα ξεκαθαρίσει τις αμέσως επόμενες μέρες».

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση