ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ρουμάνος ο Βινίσιους

Όπως όλα δείχνουν η θητεία του Βινίσιους στον Απόλλωνα ολοκληρώνεται αφού ο κεντρικός αμυντικός των κυπελλούχων έχει συμφωνήσει με την Ρουμανική, Κλουζ σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, Ιουλιου Μουρεσάν.

Συγκεκριμένα ο διοικητικός ηγέτης της Κλουζ σε δηλώσεις του ανέφερε ότι η ομάδα του έφτασε σε συμφωνία με τον Βινίσιους και τον Πελάγο που αγωνιζόταν στην Έλτσε. Ο Βινίσιους σύμφωνα με τις δηλώσεις του Μουρεσάν θα ταξιδέψει την Τρίτη στην Ρουμανία.

Συγκεκριμένα δήλωσε: 

«Mπορώ να σας πω ότι σήμερα καταλήξαμε σε συμφωνία με δύο ποδοσφαιριστές τον Βινίσιους και τον Πελάγο και την Τρίτη θα έρθουν στη Ρουμανία για να ενταχθούν στο σύλλογο και να ακολουθήσουν την προετοιμασία με την ομάδα. Είναι δύο πολύ καλοί παίκτες τους οποίους παρακολουθούσαμε για αρκετό καιρό και είμαι σίγουρος ότι θα ταιριάξουν καλά με την ομάδα μας»

Πρόκειται για μια αναμενόμενη εξέλιξη αφού εδώ και μέρες είχε ακουστεί ότι ο Βινίσιους ψαχνόταν για κάτι καλύτερο. Βέβαια δεν ξέρουμε πόσο μεγαλύτερο συμβόλαιο του πρόσφεραν τελικά οι Ρουμάνοι και πόσο μεγαλύτερη είναι η προοπτική της Κλουζ. Ωστόσο φαίνεται ότι ο χρυσός σκόρερ του τελικού για τον Απόλλωνα πήρε τις αποφάσεις του.

Αξίζει να αναφερθεί πως για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρέπει ο Απόλλωνας να ικανοποιηθεί οικονομικά.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση