ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Κοντά στην έξοδο ο Βινίσιους

Κοντά στην έξοδο είναι ο Βινίσιους από τον Απόλλωνα. Ο κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως με την στάση του προτιμά να αποχωρήσει από την ομάδα της Λεμεσού. Και αυτό γιατί ο ίδιος ανανέωση του συμβολαίου του για δυο χρόνια με μια τεράστια αύξηση στις απολαβές του. Μάλιστα η αύξηση που ζητά είναι απαγορευτική.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, ο Βινίσιους ζητά 40% αύξηση στο συμβόλαιο του. Στον Απόλλωνα η εξέλιξη αυτή δεν τους προβληματίζει καθώς ο ποδοσφαιριστής διατηρεί συμβόλαιο. Βέβαια δεν μπορείς να κρατήσεις ποδοσφαιριστή που δεν θέλει να μείνει και έτσι στον Απόλλωνα θα δώσουν το ελεύθερο στον Βινίσιους να βρει ομάδα η οποία θα πληρώσει ένα ποσό λίγο κάτω από 100 χιλιάδες και τότε η έξοδος θα ανοίξει.

Σαφώς και η στάση του ποδοσφαιριστή δεν ήταν αυτή που ανέμεναν στον Απόλλωνα και είναι δεδομένο πως είναι ενοχλημένοι. Όμως αυτό δεν επηρεάζει ιδιαίτερα την ομάδα της Λεμεσού καθώς για να φύγει ο Βίνι θα αποζημιωθούν. Ήδη η επιτροπή προγραμματισμού μαζί με τον προπονητή του Απόλλωνα ψάχνουν λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Μένει πλέον να δούμε αν ο Βινίσιους θα βρει ομάδα έτοιμη να πληρώσει γι’ αυτόν και να τον κάνει δικό της.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X