ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Σέρβος γι’ αριστερά

Χρήστος Ζαβός

Χρήστος Ζαβός

Ποιες είναι οι προτεραιότητες στον προγραμματισμό; Αμυντικό χαφ, εξτρέμ και αριστερό μπακ. Να δούμε κιόλας τι θα γίνει με Μπεντόγια και Γκιέ και ανάλογα θα πράξουν.

Προς το παρόν η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ακουστεί κανένα όνομα για τις προτεραιότητες που αναφέραμε. Κάτι για Σκέμπρι και Μπεν μάθαμε αλλά μάλλον αυτοί ταιριάζουν σε περίπτωση που θα αποχωρήσει ο Γκιέ.

Από κει και πέρα, είμαστε πια σε θέση να γνωρίζουμε μια περίπτωση που αφορά τη θέση του αριστερού μπακ και εξετάζεται από τους ιθύνοντες τον Απόλλωνα.

Κολλάει κιόλας το γλυκό νοουμένου ότι ο συγκεκριμένος παίκτης αγωνίζεται στη Μουσκρόν, ομάδα με την οποία έχει πάρε δώσε ο Απόλλωνας ελέω Ζάχαβι. Είναι κιόλας εκεί ο Στογιάνοβιτς, θα μπορέσει να μάθει ότι σχετίζεται με τον "θεό".

Λοιπόν οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι ο Σοφρώνης για τη θέση του αριστερού μπακ, εξετάζει την περίπτωση του κύριου Νικόλα Γκολάν. Σέρβος είναι και αυτός, αριστερός μπακ και πια μετράει 28 χρόνια ζωής.

Με βάση τις πληροφορίες που τον αφορούν είναι ένας παίκτης που κινείται στην αριστερή μεριά της άμυνας ενώ υπό προϋποθέσεις παίζει και ως αμυντικός χαφ. Κοιτά τη γη από 183 εκατοστά ενώ το βιογραφικό του δεν το λες και αδιάφορο.

Ξεκίνησε στην Παρτιζάν Βελιγραδίου, στη γενέτειρα δηλαδή πόλη του. Το 2007, σε ηλικία 18 χρόνων, τον αγόρασε η Φιορεντίνα για 2,8 εκ ευρώ. Δόθηκε ως δανεικός στη Σαμπτόρια χωρίς όμως να καταφέρει να πάρει συμμετοχές.

Το 2009 εντάχθηκε στη Μόναχο 1860 και πάλι ως δανεικός κάνοντας τρεις συμμετοχές. Έπειτα επέστρεψε στην Ιταλία, τούτη τη φορά στην Έμπολι στη Β κατηγορία, όπου και έπαιξε 25 φορές. Μετά ξανά μανά πίσω στη Φιορεντίνα για δύο σεζόν με μόλις έξι συμμετοχές.

Τη σεζόν 11-12 οι βιόλα τον παραχώρησαν ως δανεικό στην Κίεβο παίζοντας 10 παιγνίδια. Την επόμενη χρονιά ταξιδεύει στην Μοδένα παίζοντας 20 παιγνίδια στη Serie B.

Από την Ιταλία, το 13-14 επιστρέφει στην ομάδα που τον μεγάλωσε, Παρτιζάν όπου και παραμένει για δύο χρόνια γράφοντας 12 συμμετοχές. Το 14-15 αποκτά καινούργιες εμπειρίες στη Σεγκούντα Β της Ισπανίας όπου με τη Μαγιόρκα παίζει συνολικά 30 παιγνίδια.

Και τέλος, ευτυχώς για μας, πάει στη Μουσκρόν από το 15-16 και μένει εκεί μέχρι σήμερα έχοντας 40 συμμετοχές. Τη τελευταία σεζόν έπαιξε 21 φορές 15 εκ των οποίων ως βασικός.

Ο Γκολάν που λες φαίνεται αξιόλογος παίκτης, τον οποίο μάλλον γνωρίζουν πολύ καλά στον Απόλλωνα. Ή τουλάχιστον μπορεί να αλιεύσουν κάθε πληροφορία για την αφεντιά του.

Ο παίκτης αυτός εξετάζεται και άμα είναι να κάτσει τότε θα είναι ο παίκτης που μαζί με τους Ζοάο Πέδρο, Ρομπέρζ και Βινίσιους θα συμπληρώνουν την τετράδα. Ή καλύτερα θα σκυλοτρώγονται με το Βασιλείου για το ποιος θα είναι αριστερά της άμυνας. Περιμένουμε..

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση