ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«4-5 μεταγραφές και σύντομα ανακοινώσεις»

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα Φάνος Κιννής.

Αναλυτικά:

Για τον προγραμματισμό: «Οι εξελίξεις τρέχουν καθημερινά, δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσημο για την ώρα. Έχουν γίνει οι δυο ανακοινώσεις, έχουν ξεκαθαρίσει τα συμβόλαια. Δεν θα γίνουν πολλές μεταγραφές 4-5 στο σύνολο, ο προπονητής αξιολογεί περιπτώσεις και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις».

Για την πρόσληψη του Δρ. Κακαβελάκη και το προβλήματα με τους τραυματίες: «Δεν πρέπει να ρίξουμε ευθύνη στους προηγούμενους γιατρούς καθώς έκαναν εξαιρετική δουλειά. Θέλουμε να ανεβάσουμε επίπεδο στο όλο θέμα και θα έχουμε επί μονίμου βάσεως ένα γιατρό. Οι δυο γιατροί έκαναν εξαιρετική δουλειά αλλά λόγο φόρτου εργασίας δεν μπορούν. Ο νέος γιατρός θα είναι επί μονίμου βάσεως στις προπονήσεις και θα βλέπει τα πάντα».

Για το γήπεδο: «Το δάνειο έχει εγκριθεί εδώ και πολύ καιρό, απλώς χρειάζεται μια τυπική διαδικασία. Είμαστε επιφυλακτικοί αλλά είμαστε και αισιόδοξοι πως όλα έχουν πάρει το δρόμο τους. Έχει βρεθεί και η λύση για το θέμα με την Ευρωπαϊκή έγκριση, μετά από βοήθεια και του Προέδρου της Δημοκρατίας. Μόλις ξεκινήσεις σε δυο χρόνια θα είναι έτοιμο».

Για τον αν θα υπάρξουν προσθήκες και μετά τις πρώτες Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις: «Όπως δουλεύουμε και τις άλλες χρονιές έτσι και τώρα. Και τις περασμένες φορές που πήγαμε Ευρώπη κάναμε κάποιες κινήσεις της τελευταίας στιγμής. Αν μείνουν θέσεις καλός αλλιώς ίσως υπάρξουν προσθήκες στον Κατάλογο Β’».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση