ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το εντυπωσιακό ρεκόρ

Τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε χθες ο Απόλλωνας, με το 2-2 στην Λευκωσία επί του ΑΠΟΕΛ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή, επέλεξε μία ενδεκάδα με πάρα πολλούς νεαρούς από την εφηβική ομάδα, καθώς ήθελε να έχει ξεκούραστους τους παίκτες του στον τελικό του κυπέλλου.

Οι νεαροί ωστόσο του Απόλλωνα έκλεψαν τις εντυπώσεις. Κέρδισαν τον θαυμασμό ολόκληρης της ποδοσφαιρικής Κύπρου με την εμφάνιση τους και το 2-2 τους αδικεί πάρα πολύ, με αυτά που έδωσαν μέσα στο γήπεδο.

Έδειξαν ότι έχουν ταλέντο και προοπτική, όμως χρειάζεται ακόμα πολλή δουλειά για να μπορέσουν να παίξουν και να καθιερωθούν στην α’ ομάδα.

Πάντως, ο Απόλλωνας έκλεισε το πρωτάθλημα με ένα εντυπωσιακό απολογισμό απέναντι στις ομάδες της Λευκωσίας. Δημιούργησε ένα ρεκόρ που δεν έχει ξαναγίνει. Να μην χάσει μέσα σε μία σεζόν από τις ομάδες της Λευκωσίας, ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια.

Σε ένδεκα αγώνες μετρά 8 νίκες και τρεις ισοπαλίες. Με τον ΑΠΟΕΛ έχει τρεις νίκες (2-1 στο Σούπερ Καπ, 2-0, 1-0 στο πρωτάθλημα) και δύο ισοπαλίες (2-2, με την ομάδα της Λευκωσίας να ισοφαρίζει στο τέλος των παιχνιδιών).

Με την Ομόνοια πέντε νίκες (2-1, 3-0, 2-0, 2-1 στο πρωτάθλημα, 3-1 στο κύπελλο) και μια ισοπαλία (2-2 στο κύπελλο). 

Συνεπώς, εάν κερδίσει στον μεγάλο τελικό της ερχόμενης Τετάρτης θα πετύχει κάτι ανεπανάληπτο και εντυπωσιακό μέσα σε μία σεζόν.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση