ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Πάει με αυτούς που έχει

Ονησίφορος Σταύρου

Ονησίφορος Σταύρου

info@24sports.com.cy

Το τελευταίο του παιχνίδι στο πρωτάθλημα δίνει σήμερα ο Απόλλωνας, ο οποίος θα ταξιδεύσει στην Λευκωσία για να αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ. Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, το παιχνίδι δεν έχει κανένα ενδιαφέρον και οι «κυανόλευκοι» σκέφτονται τον τελικό κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης.

Τα πράγματα ωστόσο είναι αρκετά δύσκολα, καθώς θα πάει στην Λευκωσία με 12 συνολικά απουσίες. Και μπορεί πολλοί να θεωρούν ότι θα κάνει αρκετές αλλαγές ο Κύπριος τεχνικός, αλλά με 12 απουσίες τι μπορείς να κάνεις.

Τι 11αδα θα παρατάξεις; Με πολλούς νεαρούς. Αυτό θα ήταν μεγάλο ρίσκο, απέναντι στον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία και μέσα σε ένα πανηγυρικό κλίμα. Εάν δεν το προσέξεις, τότε μπορεί να γίνει εφιάλτης για τους μικρούς.

Συνεπώς, θεωρούμε ότι ο Σωφρόνης θα βάλει όλους τους βασικούς που έχει στην διάθεση του και τις ελλείψεις θα τις καλύψουν 2-3 νεαροί. Θυμίζουμε ότι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής οι Ρομπέρζ, Παπουλής, Σέρτζιο και Πέδρο δέχτηκαν κάρτα.

Από ‘κει και πέρα, απουσιάζουν σίγουρα οι τραυματίες Αγγελή, Μακρίδης, Μπεντόγια, Γκόμες, αλλά και οι Κυριάκου, Βασιλείου και Στυλιανού, με τους δύο πρώτους να δίνουν κανονικά το παρών τους στον τελικό. Πέραν από αυτούς είναι και ο Άμπραχαμ Γκιέ, που περιμένουν την απόφαση του ΚΟΑ εάν θα μπορεί να εκδοθεί δελτίο υγείας ή όχι.

Με αυτά τα δεδομένα δεν μπορούν να γίνουν εκτιμήσεις για την ενδεκάδα, αλλά σημειώνουμε ξανά ότι ο Σωφρόνης ενδέχεται να κρατήσει στην ενδεκάδα σχεδόν όλους τους βασικούς που έχουν δικαίωμα συμμετοχής βέβαια.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X