ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μας λείπει ένα πρωτάθλημα»

24sports team

info@24sports.com.cy

Στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργο Παττίχη, μίλησε ο εκ των αντιπροέδρων του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής. Μίλησε για τον τελικό του κυπέλλου, για το γήπεδο και για τη  συνέχεια.

Πέντε χρόνια θητεία, πέντε χρόνια στην Ευρώπη :«Η πενταετής διοίκηση υπό το Νίκο Κίρζη είναι απόλυτα πετυχημένη. Δυο τίτλοι, δυο φορές συμμετοχή σε όμιλο στην Ευρώπη. Μα λείπει ένας τίτλος πρωταθλήματος. Ελπίζουμε ότι θα πάρουμε και το πρωτάθλημα».

Γήπεδο:«Διακαής πόθος όλων των Λεμεσιανών. Σπαταλήθηκαν πολλές ώρες δουλειάς, ξεπεράσαμε προβλήματα. Ελπίζω να έχουμε σύντομα καλά νέα. Έχουμε στόχο να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο. Ετσι αποκτά περισσότερη δυναμική η ομάδα ».

Συνέχεια :«Έμειναν 3 ματς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Όσες ελπίδες έχουμε θα τις κυνηγήσουμε. Έχουμε και τον τελικό κυπέλλου».

Χάμπος Κυριάκου:« Υπάρχει μικρό μυϊκό πρόβλημα. Θα περάσει εξετάσεις και θα γίνει αγώνας δρόμου για να παίξει στον τελικό».

Γκίε :«Δεν έχουμε τίποτα να ανακοινώσουμε. Δεν υπάρχει τίποτα νεώτερο. Πάει Αγγλία ο παίκτης. Θα έλθει θα τον έχουμε μαζί μας και θα μάθουμε περισσότερα. Πρέπει να είμαστε πιο σοβαροί γιατί το θέμα δεν είναι αθλητικό, αλλά ανθρωπιστικό».


Προγραμματισμός: «Πριν τη λήξη τη σεζόν δεν θα υπάρξει τίποτα».

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση