ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Κατώτερος των περιστάσεων

Ο Απόλλωνας φάνηκε κατώτερος των περιστάσεων στο σημερινό ντέρμπι με την ΑΕΚ, με την ήττα να έρχεται σαν φυσιολογικό επακόλουθο.

Οι παίκτες του Σωφρόνη Αυγουστή δεν είχαν την φρεσκάδα και το καθαρό μυαλό για ένα τέτοιο κρίσιμο και δύσκολο παιχνίδι. Οι «κυανόλευκοι» σπατάλησαν πάρα πολλές δυνάμεις στο παιχνίδι που έδωσαν μεσοβδόμαδα με την Ανόρθωση στο κύπελλο, κάτι που φάνηκε σήμερα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Απόλλωνας υστέρησε αρκετά στο σημερινό παιχνίδι σε σύγκριση με τις προηγούμενες του εμφανίσεις.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δεν προσπάθησε να ωραιοποιήσει την κατάσταση στη συνέντευξη Τύπου, ούτε και να ψάξει για δικαιολογίες. Οι πιθανότητες του Απόλλωνα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος έχουν μειωθεί σημαντικά.

Η ομάδα της Λεμεσού υποχώρησε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με τη διαφορά από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να ανοίγει στους επτά βαθμούς.

Απομένουν άλλα τρία παιχνίδια μέχρι την ολοκλήρωση του μαραθωνίου. Οι «κυανόλευκοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις μέχρι το τέλος και όπου τους βγάλει.

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση