ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Δεν εθελοτυφλούμε»

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε στο χθεσινό ματς με την ΑΕΛ και στη συνέχεια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστόφορου:


Ματς με ΑΕΛ:«Δεν εκμεταλλευτήκαμε το αποτέλεσμα της Λευκωσίας, τα δεδομένα έμειναν τα ίδια, με 4 ματς να μένουν. Επαναλαμβάνω αυτό που είπε και ο προπονητής μας χθες. Ότι δηλαδή όταν δεν παίζεις καλά, δεν κερδίζεις. Ποτέ δεν επικαλεστήκαμε δικαιολογίες. Το γεγονός ότι φθάνουμε στο τέλος, αλλά και οι απουσίες, επηρέασαν χθες την ομάδα. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο μέρος, έχασε όμως και η ΑΕΛ ευκαιρίες. Η ΑΕΛ, όπως και όλες οι ομάδες παίζουν για την ιστορία τους. Δυστυχώς δεν αξίζαμε κάτι περισσότερο. Πήραμε ότι δώσαμε».

Ματς με Ανόρθωση : «Όταν βλέπεις τα λάθη, διορθώνεσαι. Όταν εθελοτυφλείς και τα κρύβεις κάτω από το χαλί, δεν βελτιώνεσαι. Οι προοπτικές υπάρχουν, αλλά περιορίζονται όσο μειώνονται τα ματς. Προέχει το ματς με την Ανόρθωση. Η προϊστορία δεν προεξοφλεί τίποτα. Η Ανόρθωση θέλει εδώ και καιρό το κύπελλο. Είναι διαφορετικές αναμετρήσεις από αυτές του πρωταθλήματος».

Αγωνιστικά :«Επιστρέφει ο Ρομπέρζ και ελευθερώνεται ο Κυριάκου για το κέντρο. Επιστρέφει και ο Πιεχ. Απόντες θα είναι οι Αγγελή Μπεντόγια, Γκίε,  Ντουντού που έχει διαγραφεί. Μάγκλιτσα και Σακέτι θα είναι απόντες από το ματς με την ΑΕΚ λόγω καρτών».

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση