ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δείξε ξανά ποιος είσαι

Ένα παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ έχει πάντα την δική του σημασία. Το σημερινό είναι πολύ σημαντικό για τον Απόλλωνας, καθώς εάν δεν κερδίσει θα πρέπει να σταματήσει να ονειρεύεται το πρωτάθλημα. Η διαφορά των εφτά βαθμών είναι μεγάλη και μόνο με νίκη θα μπορεί να ελπίζει.

Αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στην ομάδα της Λεμεσού και θα μπουν σήμερα στο γήπεδο για να κυνηγήσουν με πάθος και τσαμπουκά το τρίποντο της νίκης. Στην ομάδα υπάρχει αισιοδοξία και η πρώτη ήττα μετά από καιρό δεν χάλασε καθόλου το κλίμα.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή προετοίμασε την ομάδα του, τονίζοντας στους παίκτες του ότι θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι καθ΄ όλη την διάρκεια του αγώνα. Ο Κύπριος τεχνικός μετρά τις επιστροφές του Σακέτι και του Σεμέδο.

Ενώ για πρώτη φορά την φετινή περίοδο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Κωνσταντίνος Μακρίδης. Ο «Bic Mac» τραυματίστηκε στον περσινό αγώνα με την Ομόνοια στις 6 Απριλίου. Μετά από ένα χρόνο και δύο χειρουργεία επιστρέφει στην αποστολή, δύσκολα όμως θα αγωνιστεί.

Απουσιάζει ο τιμωρημένος Ρομπέρζ, που θα κάτσει για τρίτο παιχνίδι και θα του μένει ακόμη ένα. Εκτός επίσης ο Γκιέ, ο Μπεντόγια και ο Αγγελή. 

Συνεπώς, το 4-2-3-1 δεν θα αλλάξει και στο τέρμα θα έχουμε τον Μπρούνο Βάλε. Δεξιά στην άμυνα Σέρτζιο ή Πέδρο. Αριστερά Βασιλείου ή Γκόμες. Στο κέντρο της άμυνας Βινίσιους και Χάμπος.

Ο Σακέτι θα είναι ο ένας αμυντικός μέσος και στην άλλη θέση θα βρίσκεται ένας εκ των Σεμέδο ή Πέδρο. Μπροστά τους ο Άλεξ Ντα Σίλβα. Στα άκρα της επίθεσης υπάρχουν τρεις επιλογές για δύο θέσεις. Σαρδινέρο, Πέδρο και Παπουλής. Στην κορυφή βρίσκεται ο Άντον Μάγκλιτσα.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση