ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

«Μέχρι τέλους για τον τίτλο»

Ο αντιπρόεδρος του Απόλλωνα, Φάνος Κιννής, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή των Δημήτρη Χριστοφόρου και Γιώργου Παττίχη, «Κάνε παιχνίδι». Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ντέρμπι με την Ανόρθωση και στον τραυματισμό του Μάγκλιτσα.

Αναλυτικά:

«Είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Θέλουμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί και πάμε στη Λάρνακα με μοναδικό στόχο το τρίποντο και να εκμεταλλευτούμε πιθανές απώλειες των άλλων ομάδων. Μια ενδεχόμενη νίκη την Κυριακή ανεβάζει τη δυναμική της ομάδας μας σε πολύ μεγάλο βαθμό.»

Για την παρουσία του κόσμου του Απόλλωνα:

«Ο Σοφρώνης Αυγουστή και οι ποδοσφαιριστές έχουν καταφέρει να γυρίσουν τον κόσμο στα γήπεδα. Τα εισιτήρια που μας έδωσε η Ανόρθωση ήταν πολύ λίγα για τον κόσμο μας».

Για το πότε θα επιστρέψει ο Μάγκλιτσα:

«Είναι ένας επιπόλαιος τραυματισμός στον αστράγαλο ο οποίος χρειάζεται το χρόνο του. Η αποθεραπεία είναι από τρεις μέχρι έξι βδομάδες. Θα προσπαθήσουμε να τον  έχουμε όσο πιο σύντομα γίνεται μαζί μας.»

Για τους πολλούς τραυματισμούς που είχε φέτος ο Απόλλωνας:

«Όταν συμπληρώναμε το ρόστερ το καλοκαίρι, το στελεχώσαμε με τέτοιο τρόπο για να έχουμε δυο παίκτες σε κάθε θέση. Την Κυριακή θα απουσιάζουν κάποιοι σημαντικοί παίκτες όμως έχουμε τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι μπορούν να τους αντικαταστήσουν επάξια.»

Για τη μάχη το τίτλου:

«Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος για να κατακτήσουμε και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο θεωρώ ότι έχουμε καλές πιθανότητες για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουμε θέσει από την αρχή.»

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση