ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δεν θα πάνε για εκδρομή

Παιχνίδι στην Πάφο έχει σήμερα ο Απόλλωνας. Αντιμετωπίζει την ΑΕΖ, στον επαναληπτικό του κυπέλλου και θέλει να «σφραγίσει» την πρόκριση για τον επόμενο γύρο.

Η ομάδα της Λεμεσού κατέκτησε τρία κύπελλα, στα τελευταία έξι χρόνια και είναι ξεκάθαρο ότι θέλουν να συνεχίσουν στις κατακτήσεις. Μην ξεχνάμε ότι ο Απόλλωνας είναι ο κάτοχος του τίτλου και θέλει να διατηρήσει το κύπελλο που κατέκτησε πέρσι κόντρα στην Ομόνοια.

Το 2-0 του πρώτου αγώνα δίνει σαφέστατο προβάδισμα, όμως στον Απόλλωνα τονίζουν ότι θα παρουσιαστούν σοβαροί για να μην βρεθούν προ εκπλήξεων. Δεν θα πάνε στην Πάφο για εκδρομή, αλλά για να πάρουν την πρόκριση.

Βέβαια, ο Σοφρώνης Αυγουστή θα προχωρήσει ξανά σε πολλές αλλαγές, για τους γνωστούς λόγους. Θέλει να ξεκουράσει κάποιους βασικούς και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αυτούς που δεν παίζουν αρκετά.

Βασικά, θα δούμε πιθανότατα την ενδεκάδα του πρώτου αγώνα, ξεκουράζοντας πολλούς από τους βασικούς, έτσι ώστε να είναι «φρέσκοι» στο παιχνίδι με τον Εθνικό Άχνας. Συνεπώς, θα πάρουν θέση στο αρχικό σχήμα οι Καρώ, Κίσσας, Σέρτζιο, Στυλιανού, Σεμέδο, Πίττας και Πίεχ.

Ο Αγγελή βρίσκεται στην Πορτογαλία και θα εξεταστεί από ειδικό γιατρό για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο. Εκτός είναι επίσης οι τραυματίες Γκιέ, Γκόμες, Ρέινολτς και Μακρίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση