ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πάει Πολεμίδια ο Μπάρμαρο

Είναι φανερό ότι ο Απόλλωνας προσπαθεί να απελευθερωθεί που κάποιους παίκτες, έτσι ώστε να ανοίξει θέση για να μπορεί να εγγράψει κάποιους νέους στην ομάδα.

Μέσα σε αυτά τα πλαίσια, οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τον Αλεχάντρο Μπαρμπαρό να πηγαίνει στα Πολεμίδια για να αγωνιστεί στην Καρμιώτισσα, υπό την μορφή του δανεισμού.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είδαμε τον Αργεντινό, καθώς είχε πολύ λίγο χρόνο συμμετοχής. Στον Απόλλωνα δεν θέλουν να τον αποδεσμεύσουν και θα τον δώσουν δανεικό, έτσι ώστε να τον δουν και να τον κρίνουν καλύτερα.

Η κίνηση με τον Μπάρμπαρο δεν αποκλείεται να συνδυάζεται και με αυτή του Μίλος Αντάμοβιτς. Ποδοσφαιριστή που ενδιαφέρει τον Απόλλωνα και αγωνίζεται στην Καρμιώτισσα.

Πάντως, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Σέρβος μέσος δεν είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται στην λίστα για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Είναι σίγουρο ένας από του υποψήφιους.

Απλά, οι «κυανόλευκοι» τον έχουν στα υπόψη τους και σύντομα θα πάρουν τις οριστικές τους αποφάσεις για το θέμα του αμυντικού μέσου.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση