ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Αλά… Πορτογαλία

Δύο φιλικά παιχνίδια έδωσε χθες ο Απόλλωνας με τον Πέδρο Εμάνουελ να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα για την ομάδα του. Βέβαια, το παιχνίδι με την Χάποελ είχαμε την ευκαιρία να το παρακολουθήσουμε από την PrimeTel.

Άρα, είδαμε κάποια πράγματα, αλλά είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Αυτή η εποχή είναι μόνο για τους προπονητές που κάνουν τις δικές τους δοκιμές, έτσι ώστε να βρουν τα κατάλληλα σχήματα για την ομάδα τους.

Ο Πέδρο Εμάνουελ, ως γνήσιος μαθητής της Πορτογαλικής σχολής, είναι λογικό να προσπαθεί να εφαρμόσει τεχνικές του ποδοσφαίρου της Ιβηρικής χώρας. Αυτό διδάχτηκε και με αυτό προσπαθεί να κάνει την δουλειά.

Στο διά ταύτα όμως. Ο νεαρός τεχνικός προσπαθεί να περάσει στην ομάδα του την διάταξη 4-1-3-2. Ένα σύστημα που επέλεξε πέρσι προς το τέλος της σεζόν. Και ένα σύστημα που εφάρμοσε ο Φερνάντο Σάντος στην Πορτογαλία. Αλλά και κατά καιρούς ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Συνεπώς, ο κ. Εμάνουελ θα έχει σαν πρώτη επιλογή το 4-1-3-2, ενώ πάντα θα δουλεύει και στο 4-1-4-1 που εφάρμοσε στους περισσότερους αγώνες την περσινή περίοδο. Χθες βέβαια, στο φιλικό με την Χαποέλ που παρακολουθήσαμε διατήρησε το 4-1-3-2 καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα.

Είπαμε, από το φιλικό δεν μπορούν να βγουν ασφαλή συμπεράσματα, απλά θετικά στοιχεία έστειλαν κάποιοι νεαροί. Ο Χάμπος ήταν εξαιρετικός, ενώ θετικός ήταν και ο Πίττας. Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Λεωνίδας Κυριάκου, τον οποίο είδαμε για πρώτη φορά και έδειξε ότι έχει μέλλον.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση