ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Δραστηριοποιείτε ξανά η χορωδία

Ο Απόλλωνας μέσα από δημοσιογραφική διάσκεψη που παρέθεσε το πρωί της Παρασκευής (10/06) ανακοίνωσε την επαναλειτουργία της χορωδίας του σωματείου.

Η χορωδία του σωματείου είχε λειτουργήσει από την ίδρυση του σωματείου το 1954.  Και όπως ανέφερε υπεύθυνος του τμήματος, Σοφούλης Βασιλειάδης ήταν από τις προτεραιότητες της διοίκησης, καθώς με την επαναδραστηριοποίηση της χορωδίας θέλουν να ανοίξουν τις πόρτες σε όλο τον κόσμο.

«Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πρώτη εγγραφή του σωματείου μας ήταν σαν μουσικός αθλητικός όμιλος Λεμεσού και μετά μετονομάστηκε σαν ποδοσφαιρικός αθλητικός όμιλος Λεμεσού.  Από τον Φεβρουάριο του 1954 είχε συσταθεί η χορωδία με επικεφαλή τον κ. Γιαννόπουλο και τον κ. Αντρέα Ψυλλίδη. Ήταν μία μεικτή χορωδία, που είχε πλούσιο κοινωνικό, πολιτιστικό και Εθνικό έργο να διατελέσει εκείνη την εποχή», ανέφερε ο κ. Βασιλειάδης.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη ήταν ο διευθυντής του Σωματείου κ. Αντρέας Παπαδούρης καθώς και η Μαέστρος κ. Γαβριέλλα Ασημένου.

Ευχαριστίες εκφράστηκαν στον Πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Λεμεσού κ. Ντίνο Έλληνα και το συμβούλιο της εφορίας Λεμεσού.

Οι πρόβες γίνονται κάθε Πέμπτη στις 19.30  στην αίθουσα του Λανιτείου Δημοτικού.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα : Σωματείο Απόλλωνα  25344129

Μαέστρο Γαβριέλλα Ασημένου  99787045

 

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ: Τελευταία Ενημέρωση