ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Χάτζι: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ»

Ο Γκεόργκι Χάτζι μίλησε στα ΜΜΕ κατά την διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού απέναντι στον ΑΠΟΕΛ.

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Γκεόργκι Χάτζι μίλησε στα ΜΜΕ κατά την διάσκεψη τύπου ενόψει του αυριανού επαναληπτικού απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ο τεχνικός της Βιτορούλ ανέφερε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι καλύτερη από τον ΑΠΟΕΛ και να κερδίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά:

«Καλησπέρα, έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια έμπειρη ομάδα. Άλλαξαν τον προπονητή και θα έχουμε δύσκολο έργο».

Αν είναι πλεονέκτημα που ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε προπονητή:

«Ο προπονητής που ήρθε στον ΑΠΟΕΛ είναι πρωταθλητής, γνωρίζει την ομάδα γνωρίζει την νοοτροπία γνωρίζει τους παίκτες αλλά και εμείς ξέρουμε την ομάδα».

Για την ζέστη:

«Οι παίκτες μου πρέπει να προσαρμοστούν για τις καιρικές συνθήκες και να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, η ζέστη θα είναι και για εμάς και για την αντίπαλη ομάδα».

Αν θα τους επηρεάσουν οι καιρικές συνθήκες:

«Πρέπει να είμαστε πιο έξυπνοι από τον ΑΠΟΕΛ, πρέπει να κερδίσουμε το παιχνίδι, είχαμε αποδείξει και στην Κωστάντζα ότι μπορούμε, και εκεί είναι ζέστη και έχει υγρασία».

Για τον Τσουκουτεάν που απουσιάζει:

«Εμείς έχουμε 22 παίκτες, γι' αυτό πρέπει να βρούμε τις λύσεις, είναι ένας πολύ καλός παίκτης όμως δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω αλλά μπροστά».

Για την απώλεια του πατέρα του τερματοφύλακα της Βιτορούλ:

«Όπως γνωρίζεται ο 2ος τερματοφύλακας της Βιτόρουλ έχασε τον πατέρα του, η ομάδα πρέπει να προσπαθήσει να τον στηρίξει».

Για τον κόσμο και την εμπειρία του ΑΠΟΕΛ σε τέτοιους αγώνες:

«Εμείς είμαστε καλή ομάδα, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ θα τραγουδάει όλο το παιχνίδι, πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας και να είμαστε καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ».

Χορηγοί μεταδόσεων

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS
apoel  |  champions league  | 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X