ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«ΑΠΟΕΛ και άλλες τρεις προτάσεις στα χέρια του Τζούρτζεβιτς»

Βρίσκεται ήδη στην πόρτα εξόδου του Ολυμπιακού Πειραιώς και τον θέλει ο ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς αναμένεται να είναι ένας από τους επόμενους που θα αποχωρήσουν από τον Ολυμπιακό και σύμφωνα με σερβικό ρεπορτάζ έχει ήδη στα χέρια του τρεις συν μία προτάσεις από το εξωτερικό, εκ των οποίων η μια αφορά τον ΑΠΟΕΛ. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της σερβικής ιστοσελίδας hotsport.rs, ο 24χρονος επιθετικός που έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό ως το 2021, έχει ήδη στα χέρια του τρεις προτάσεις από ευρωπαϊκές ομάδες, την ώρα που πάντα μέσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτησή του είναι και η πρώην ομάδα του, η Παρτιζάν αλλά και ο ΑΠΟΕΛ.

Όπως γράφουν χαρακτηριστικά οι Σέρβοι «ο πρώην παίκτης της Παρτιζάν βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από τον Ολυμπιακό όμως δεν ανησυχεί για το μέλλον του. Η πρώην ομάδα του θα τον έβλεπε με χαρά και πάλι στις τάξεις της, όμως αυτή δεν είναι μια ρεαλιστική επιλογή στην παρούσα φάση, αφού στο τραπέζι του βρίσκονται τρεις προτάσεις από ομάδες του εξωτερικού, από τις οποίες είτε καλείται να διαλέξει την καλύτερη, είτε να περιμένει λίγο ακόμη. Η Σλάβια Μπρατισλάβας, ο ΑΠΟΕΛ και η τουρκική Ρίζεσπορ είναι οι τρεις ομάδες που τον θέλουν, ενώ ο Ολυμπιακός μπορεί να τον δώσει δανεικό με οψιόν αγοράς».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με της Κυριακής που θα κρίνει πράγματα στην μάχη του τίτλου
 |  ΑΠΟΕΛ
X