ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Το μέγιστο για ομίλους Τσάμπιονς Λινκ»

Θα δώσουν τα πάντα οι Τσέχοι ώστε να πετάξουν τον ΑΠΟΕΛ εκτός

Ο Γιαν Λάστουβκα, τερματοφύλακας της Σλάβιας Πράγας, με δηλώσεις του αναφέρθηκε στον τελευταίο αγώνα της ομάδας του αλλά και τη συνέχεια τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη.  Ο ίδιος τόνισε μάλιστα, πως η ομάδα του πρέπει να δώσει τα μέγιστα στο γήπεδο (στους αγώνες με τον ΑΠΟΕΛ) ώστε η ομάδα να μπει στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά:

 

Για το παιχνίδι με την Οστράβα: «Ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν δύσκολο να κερδίσουμε σε μια τέτοια έδρα. Είναι πάρα πολύ καλή ομάδα η Οστράβα και ήρθε και με καλή ψυχολογία. Η ατμόσφαιρα ήταν εξαιρετική. Γνωρίζαμε πως το γήπεδο θα είχε 13.000 κόσμος.  Έχουμε συνηθίσει σε αυτό και τώρα και δεν φοβόμαστε πλέον».

Για την φάση που λίγο έλειψε να δεχθεί γκολ από τον Μπάρος είπε: «Αναπήδησε η μπάλα και πιθανότατα να δεχόμουνα γκολ. Κτύπησε στο χέρι του λίγο η μπάλα και λίγο στο σώμα. Ο διαιτητής το σφύριξε. Είμαι ανακουφισμένος γιατί ένας τέτοιος επιθετικός μπορεί να σκοράρει εύκολα. Έτσι δόξα τω Θεώ το δέχθηκα το τέρμα».

Για τις απώλειες βαθμών είπε: «Μια ομάδα όπως είναι η Σλάβια πάντα πρέπει να είναι συγκεντρωμένη».

Για το αν αισθάνονται κουρασμένοι από το πιεστικό πρόγραμμα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα είπε: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι. Πρέπει να κάνουμε το μέγιστο που μπορούμε για να μπούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ».

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X