ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Στα όριά του ο Μιλάνοφ

Ο Βούλγαρος ακραίος αμυντικός έχει βαρυφορτωθεί και υπάρχει κίνδυνος να χρειαστεί επέμβαση

24sports team

info@24sports.com.cy

Τις τελευταίες μέρες έχει βρεθεί σε περίοπτη θέση στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του ΑΠΟΕΛ η πρόθεση των αρμοδίων να αποκτήσουν ένα δεξιό οπισθοφύλακα. Δεν είναι ψέματα πως ο Γιώργος Δώνης το εξετάζει και μάλιστα τα ονόματα των Περέϊρα και Γκαλίτσιου ξεχώρισαν.

Η άλλη διάσταση του θέματος έχει να κάνει με τον Ζβίνκο Μιλάνοφ, παίκτη από τους πλέον αναντικατάστατους από το Γενάρη του 2016 όταν και αποκτήθηκε. Έχει παίξει μέσα σε ενάμιση χρόνο και κάτι σε 75 επίσημους αγώνες ο Βούλγαρος που έχει κλείσει πρόσφατα τα 33 χρόνια του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, έσφιξε τα δόντια για να μπορέσει να αγωνιστεί με την Βιτόρουλ ελέω και της κρισιμότητας του αγώνα αλλά ο παίκτης είναι φανερό πως είναι στα όριά του. Μάλιστα, υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταβεί στη Γερμανία για να πάρει εξειδικευμένη άποψη για την κατάστασή του και αν χρειαστεί να υποβληθεί και σε επέμβαση. Είναι αντιληπτό πως αν χρειαστεί να μπει χειρουργείο θα λείψει για σημαντικό χρονικό διάστημα.

Είναι για αυτό που στον ΑΠΟΕΛ ψάχνουν για μια λύση στο δεξί άκρο της άμυνάς τους που θα μπορέσει να δώσει ποιοτικές λύσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ