ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Θέλει και πιστεύει ο Εφραίμ

Θα είναι πανέτοιμος με Σλάβια ο Γιώργος Εφραίμ

Γιώργος Παττίχης

Γιώργος Παττίχης

pattichis@24sports.com.cy

Αισθάνεται ακόμα κάποιες ενοχλήσεις με την επιστροφή του αλλά θα είναι πανέτοιμος κόντρα στους Τσέχους.

Λόγω της τεράστιας σημασίας που είχε για τον ΑΠΟΕΛ ο επαναληπτικός αγώνας με την Βιτορούλ, «επιστρατεύτηκε» και ο Γιώργος Εφραίμ ο οποίος όμως δεν ήταν ετοιμος 100%. Όπως είπε και ο ίδιος, χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο για να ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις που νιώθει. Οι γιατροί πάντως τον καθησυχάζουν ότι είναι λογικό να αισθάνεται κάποιες ενοχλήσεις με την επιστροφή του.

Ο διεθνής άσος είναι απαραίτητος για τους αγώνες με την Σλάβια Πράγας αφού μπορεί να κάνει την διαφορά με την εμπειρία και την ποιότητα του. Ο Γιώργος μας είπε ότι θα θέλει όσο τίποτα άλλο να είναι πανέτοιμος στις αναμετρήσεις με τους Τσέχους και να συμβάλει όσο περισσότερο μπορεί, στην πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στους ομίλους του Champions League. Δηλώνει αισιόδοξος γιατί πιστεύει πολύ στις δυνατότητες την δυναμική και την προοπτική της ομάδας.

Στις προπονήσεις που ακολουθούν μέχρι τον πρώτο αγώνα με τους Τσέχους, αναμένεται σιγά σιγά να αντιδράσει καλύτερα, να σταματήσουν εντελώς οι ενοχλήσεις και να επιστρέψει δριμύτερος οδηγώντας τον ΑΠΟΕΛ στους χρυσοφόρους ομίλους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Γιώργος Παττίχης

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X