ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ: «Το ξέρουμε πως έχετε πανικοβληθεί...»

Η ανακοίνωση των οργανωμένων του ΑΠΟΕΛ

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Με ανακοίνωση του, ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ ΑΠΟΕΛ αναφέρεται στο θέμα της κάρτας φιλάθλου, στην χθεσινή πορεία διαμαρτυρίας, αλλά και στην επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής Δημήτρη Συλλούρη.

Αναλυτικά: (κάποια κομμάτια έχουν αφαιρεθεί για ευνόητους λόγους)

Ολόκληρο το οικοδόμημα του ΑΠΟΕΛ πορεύτηκε εχτές προς τη Βουλή των Αντιπροσώπων με αίτημα να καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου, η οποία έχει μετατρέψει τα γήπεδα σε νεκροταφεία, διώχνοντας τους αγνούς οπαδούς από το πλευρό της ομάδας τους. Το συγκεκριμένο σύστημα έχει αποτύχει σε όλες τις χώρες που έχει εφαρμοστεί. Με θράσος..... οι υπέρμαχοι του καταστροφικού μέτρου, υποστηρίζουν ακόμη την κάρτα, από την οποία έχουν οικονομικό όφελος σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, προσπαθώντας να κάνουν το άσπρο μαύρο, λες και ο κόσμος δεν βλέπει που έχει καταντήσει τόσο το ποδόσφαιρο όσο και τα υπόλοιπα αθλήματα.

Ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ έχει παραδώσει επιστολή στον Πρόεδρο της Βουλής, με την οποία ζητά την κατάργηση της κάρτας. Η επιστολή έχει δημοσιευθεί σε αθλητικές ιστοσελίδες. Απαιτούμε την άμεση κατάργηση της κάρτας, απαιτούμε να μπορούμε να πηγαίνουμε στα γήπεδα όπως πηγαίναμε τόσα χρόνια, χωρίς φασιστικά και παράνομα μέτρα, απαιτούμε έναν αθλητισμό για όλους και όχι για λίγους.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Έστειλε μήνυμα κατά της Κ.Φ. η πορεία (pics+vids)

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Επιστολή στον Συλλούρη για την κάρτα οπαδού!

Το ποδόσφαιρο όμως είμαστε εμείς, οι οπαδοί, οι φίλαθλοι των ομάδων, αυτοί που δίνουν χρώμα και ζωή στις ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις και όχι αυτοί που θέλουν να διεξάγονται να παιχνίδια μεταξύ συγγενών και φίλων.

Ευχαριστούμε τους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ, τους παράγοντες της εταιρείας και του πετοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ που πορεύτηκαν μαζί μας, ευχαριστούμε τα μέλη μας, μα πάνω από όλα ευχαριστούμε τον απλό ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ που στηρίζει τον Σύνδεσμο, που πορεύτηκε μαζί μας, και που θέλει όσο κανένας άλλος να επιστρέψει το πιο δυναμικό κομμάτι της ομάδας πίσω στα γήπεδα.

Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ μίλησε και απαιτεί την επιστροφή του στα γήπεδα. Το επίσημο ΑΠΟΕΛ και οι ποδοσφαιριστές του μίλησαν και απαιτούν την επιστροφή μας στα γήπεδα. Το ΑΠΟΕΛ ενωμένο λοιπόν φωνάζει προς πάσα κατεύθυνση, πως η μεγαλύτερη του δύναμη, αυτή που λύγισε αντιπάλους που ούτε για διακοπές δεν θα έρχονταν στην Κύπρο, αυτοί που σας έκαναν διάσημους σε όλο τον πλανήτη, απαιτούν να επιστρέψουν στο πλευρό της ομάδας τους και να καταργηθεί η κάρτα φιλάθλου άμεσα.

Το ξέρουμε πως έχετε πανικοβληθεί, μα σας το είχαμε πει από την αρχή

ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ…

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: «Σκούλλος» on-fire!

ΑΠΟΕΛ: «Σκούλλος» on-fire!

Ο 23χρονος αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» έθελξε με την παρουσία του στο χθεσινό ματς
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X