ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Παν.Συ.Φι. ΑΠΟΕΛ: Καλεί Σωματείο και Εταιρεία να πολεμήσουν την κάρτα φιλάθλου!

Οι οργανωμένοι ζητούν συστράτευση για να μην περάσει το μέτρο

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Οι οργανωμένοι του ΑΠΟΕΛ με ανακοίνωση τους ζητούν ανοικτά τη στήριξη του Σωματείου και της Εταιρείας, αλλά και του κόσμου σε έναν αγώνα όπου θα υπάρχει συστράτευση κατά του μέτρου της κάρτας φιλάθλων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΘΡΥΛΕ να ξέρεις… θα νικήσουμε,

Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται, ενώ όλα τα οργανωμένα σύνολα των ομάδων και ο απλός οπαδός είναι εναντίον της παράνομης Κ.Φ, οι «αρμόδιοι» προσπαθούν να μας πείσουν για το αντίθετο. Προσπαθούν να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου, για την ΑΠΟΤΥΧΙΑ τους».

Οι οργανωμένοι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, κάνουν αιχμηρή αναφορά στον Πρόεδρο του ΚΟΑ, κ. Γεωργιάδη για το γεγονός ότι θέλει να «βάλει χέρι στους Συνδέσμους». Υπενθυμίζουν στην ανακοίνωσή τους ότι πολλοί τους πολέμησαν, εδώ και πολλά χρόνια, κυβερνήσεις, αστυνομικοί, παράγοντες, αλλά η αγάπη για την ομάδα υπερνικά τους πάντες. Οι διακρίσεις που θέλει να επιβάλει η Πολιτεία, όπως γράφουν, δεν θα περάσουν.

«Ο Σύνδεσμος ήταν είναι και θα είναι για πάντα ανοιχτός για ΚΑΘΕ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ. Ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης, παρελθόντος και ψυχικής υγείας. Η αγάπη μας για το ΑΠΟΕΛ και για κάθε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ δεν σηκώνει διακρίσεις. Για αυτό θα σας νικήσουμε, για αυτό θα σας νικάμε πάντα, γιατί εμείς είμαστε εκεί για την αγάπη μας, εσείς είστε εκεί για τα λεφτά, για την καρέκλα, και ας μην έχετε καμία σχέση με την αλήθεια», αναφέρουν.

Στη συνέχεια, οι οργανωμένοι τονίζουν ότι οι αριθμοί της έκδοσης κάρτας φιλάθλου είναι πενιχροί, ενώ υπενθυμίζουν τη συμβολή του Συνδέσμου στις επιτυχίες της ομάδας: «Δυστυχώς γι’ αυτούς η αλήθεια και η πραγματικότητα απέχει έτη φωτός. Οι αριθμοί αυτών που έβγαλαν την κάρτα είναι πενιχροί, οι δημοσκοπήσεις σε αθλητικές ιστοσελίδες τους διαψεύδουν, οι αντιδράσεις του απλού οπαδού, του απλού φιλάθλου τους έβαλαν τα δύο πόδια σε ένα παπούτσι. Προσπαθούν πλέον με μια χούφτα πληρωμένους δημοσιογράφους (οι οποίοι για να λέμε την αλήθεια αποτελούν μειονότητα) και κάποιους βαλτούς πρώην αθλητές και παράγοντες να προωθήσουν το έκτρωμα αυτό, να προωθήσουν την καταστροφή του ποδοσφαίρου που μάθαμε στις αλάνες. Που μάθαμε στα τσιμέντα και στα κλειστά, κάτω από βροχές, κάτω από ανέμους, χωρίς ομπρέλες, χωρίς σκέπαστρα. Εκεί που αγαπήσαμε το ΑΠΟΕΛ μας, ένα ΑΠΟΕΛ χωρίς Ευρωπαϊκές υπερβάσεις, που για κάποια εποχή δεν πρωταγωνιστούσε καν στο Κυπριακό πρωτάθλημα, που παρόλα τα προβλήματα και τις δυσκολίες το πήραμε απ’ το χέρι και το οδηγήσαμε στην κορυφή, στους 8 της Ευρώπης. Πόσοι αλήθεια θα ακολουθούσαν το ΑΠΟΕΛ μας μέχρι σήμερα αν δεν υπήρχαν οι Πορτοκαλί; Πόσοι μικροί και μεγάλοι έγιναν ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ λόγω της κερκίδας, για την οποία μιλούσε όλη η Κύπρος και αργότερα όλη η Ευρώπη;

Πόσες Ευρωπαϊκές επιτυχίες θα είχε η ομάδα μας αν έπαιζε σε γήπεδα χωρίς τους οπαδούς της; Πόσα πρωταθλήματα θα κέρδιζε; Πόσες διακρίσεις θα είχε στα κλειστά; Πόσοι ποδοσφαιριστές θα έρχονταν να παίξουν στην ομάδα μας; Πόσοι νεαροί θα ξεκινούσαν το ποδόσφαιρο με το όνειρο να παίξουν μπροστά στους Πορτοκαλί; Πόσα παιδιά θα ξεκινούσαν με λεωφορεία, με ωτοστόπ και περπατητοί από όλη την Κύπρο για να πάνε στο γήπεδο;

Αγνέ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, αδελφέ μας, εσύ που πέρασες τόσα πολλά μαζί με την ομάδα σου, μαζί με εμάς, μαζί με οποιονδήποτε ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ αδελφό. Σε μία από τις δυσκολότερες στιγμές του ΑΠΟΕΛ σε καλούμε να ανατρέξεις στο παρελθόν, να ξεκινήσεις από τα παιδικά σου χρόνια, τότε που ήταν «παράνομο» να είσαι με το ΑΠΟΕΛ, θυμήσου, μετά πήγαινε στο «ξύπνημα του θηρίου», ήσουν εκεί, τότε που ξαναχτίζαμε τον ΘΡΥΛΟ μας, ΜΑΖΙ, τότε που ξαναβρίσκαμε τη χαμένη μας περηφάνια, και τέλος πήγαινε στα τελευταία, εκεί που ζήσαμε ΜΑΖΙ το όνειρο, εκεί που ανεβήκαμε στα ψηλότερα σκαλοπάτια της Ευρώπης, εκεί που ΜΑΖΙ βαδίσαμε σε πόλεις και γήπεδα της Ευρώπης, εκεί που ΜΑΖΙ παλέψαμε και κάναμε γνωστό το ΘΡΥΛΟ και τους οπαδούς του σε ολόκληρο τον κόσμο. Ανάτρεξε σε όλα αυτά αδελφέ, και πες μας τώρα… ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ; ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΑΠΟΕΛ;

Αδελφέ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, μην τους κάνεις τη χάρη, στάσου στο πλευρό μας, όπως στεκόμασταν όλοι μαζί τόσα χρόνια δίπλα στην ομάδα. ΜΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΜΑΣ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ. ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ. ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ, ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΕΓΓΥΟΥΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΠΟΕΛ ΠΟΛΕΜΗΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΝΙΚΑΕΙ. ΘΑ ΝΙΚΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ.

Καλούμε επίσης τα συμβούλια της Εταιρείας και του Σωματείου να πράξουν το ιστορικό τους καθήκον απέναντι στο μεγαλύτερο Σωματείο του τόπου, το οποίο υπηρετούν. Τους καλούμε αν νιώθουν και αυτοί την ίδια αγάπη με εμάς για το ΑΠΟΕΛ μας, να διαβάσουν τα πιο πάνω, τους καλούμε να πολεμήσουν και αυτοί για το ΘΡΥΛΟ μας, να μην αφήσουν το ΑΠΟΕΛ μας μόνο. Να πολεμήσουν ανοιχτά μαζί μας αυτούς που θέλουν να σκοτώσουν τον Κυπριακό Αθλητισμό. Το ΑΠΟΕΛ ιδρύθηκε σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς, πολεμήθηκε από όλους και όλα, εδώ και 91 χρόνια, αλλά ποτέ δε λύγισε, ποτέ δε συμβιβάστηκε. Ήταν πάντοτε μπροστάρης σε όλους τους αγώνες, έχετε λοιπόν χρέος ως διοικήσεις να βάλετε ξανά μπροστά το ΑΠΟΕΛ μας, και εμείς δίπλα του να παλέψουμε για τα ιδανικά του, για να μπορούν οι νέες γενιές είτε στα λασπωμένα γήπεδα στις επαρχίες της Κύπρου, είτε στα σαλόνια του Μπερναμπέου και του Καμπ Νου να ανεβούν στο πιο ψηλό σημείο του πετάλου και να φωνάξουν «ΑΠΟΕΛΑΡΑ Σ’ ΑΓΑΠΩ». Να μπορούν τα παιδιά σας να μαγευτούν από την Πορτοκαλί παράνοια και να αγαπήσουν κι αυτοί το ΘΡΥΛΟ με ένα τρόπο μοναδικό, να τον αγαπήσουν χωρίς να τους νοιάζει αν θα κερδίσει ή αν θα χάσει, να τον αγαπήσουν όπως τον αγάπησαν τόσες και τόσες γενιές ΑΠΟΕΛΙΣΤΩΝ. 

Αδέλφια ΑΠΟΕΛΙΣΤΕΣ, την Πέμπτη δίνουμε την τελευταία παράσταση μέχρι την επόμενη, την Πέμπτη πάμε για τελευταία φορά στο γήπεδο όπως το μάθαμε από παιδιά. Στάσου δίπλα μας, ΘΥΜΗΣΟΥ, θυμήσου τον εαυτό σου τότε, εκείνους τους καιρούς. Την Πέμπτη έλα μαζί μας να δώσουμε ένα ρεσιτάλ Πορτοκαλί αγάπης για το ΑΠΟΕΛ μας. Αδελφέ ΑΠΟΕΛΙΣΤΑ, την Πέμπτη θα ζήσουμε μαζί στιγμές ανεπανάληπτες που σμίγουν το παρόν και το παρελθόν. Από το Σύνδεσμο θα ξεκινήσουν για μια τελευταία (μέχρι την επόμενη) φορά τα Πορτοκαλί καραβάνια. Θα παραλύσουμε την πόλη, θα μπούμε στο γήπεδο και θα φωνάξουμε τόσο δυνατά που θα μας ακούσουν ακόμα και τα αδέλφια μας από εκεί πάνω. Όλοι μαζί σαν ένα, όπως είμαστε πάντα σε κάθε δύσκολη στιγμή του ΑΠΟΕΛΙΣΜΟΥ. Όλοι μαζί για μια μέρα από εκείνες που μας έκαναν να λατρεύουμε το ΑΠΟΕΛ μας.

Και μετά από αυτό αδέλφια μας στρατευτείτε μαζί μας, μην βγάλετε την κάρτα της ντροπής, μην τους κάνετε τη χάρη, μην αφήσετε τα παιδιά σας να μεγαλώσουν χωρίς να έχουν ζήσει το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΑΠΟΕΛ.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΑΠΟΕΛ
ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

Υ.Γ Εισιτήρια στον Κεντρικό σήμερα από τις 18:00 μέχρι τις 20:00»

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: «Σκούλλος» on-fire!

ΑΠΟΕΛ: «Σκούλλος» on-fire!

Ο 23χρονος αμυντικός των «γαλαζοκιτρίνων» έθελξε με την παρουσία του στο χθεσινό ματς
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ
X