ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Πάει Γερμανία ο Μιλάνοφ

Στο εξωτερικό για εξετάσεις ο Βούλγαρος

Χάρης Χαρίτωνος

Στην Γερμανία για να υποβληθεί σε εξειδικευμένες εξςτάσεις σχετικά με το πρόβλημα τραυματισμού του θα ταξιδέψει ο Βούλγαρος δεξιός μπακ του ΑΠΟΕΛ Ζίφκο Μιλάνοφ.

Σε γερμανικό έδαφος ο Μιλάνοφ θα πάει παρέα με τον γιατρό του ΑΠΟΕΛ Νίκο Τζουρούδη, ούτως ώστε να ενημερωθούν κατάλληλα σχετικά με το πρόβλημα τενοντίτιδας που αντιμετωπίζει από τους αγώνες κόντρα στην Ντούντελανζ.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα βγουν για το πρόβλημα του Μιλάνοφ, θα αποφασιστεί και ο κατάλληλος τρόπος αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή.

Ο Βούλγαρος δεξιός μπακ του ΑΠΟΕΛ έσφιξε τα δόντια και αγωνίστηκε στους διπλούς αγώνες κόντρα στην Βιτορούλ, όμως είναι εμφανές ότι το πρόβλημα παραμένει και ταλαιπωρεί αρκετά τον ποδοσφαιριστή.

Ανάλογα με τα αποτελέσματα των εξετάσεων που θα βγουν για το πρόβλημα τραυματισμού του Μιλάνοφ, θα αποφασιστεί και ο κατάλληλος τρόπος αποθεραπείας του ποδοσφαιριστή.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Με φάρο την προϊστορία

ΑΠΟΕΛ: Με φάρο την προϊστορία

Η πρόσφατη προϊστορία των αγώνων με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ για το πρωτάθλημα είναι συντριπτικά με το μέρος των «γαλαζοκιτρίνων» ...
Σάββας Λαζανιάς
 |  ΑΠΟΕΛ