ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

«Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι κατά πολύ αλλαγμένος»

Ο Άγγελος Τσολάκης τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι διαφορετικός

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να γνώρισε την ήττα στο χθεσινό παιχνίδι και να έχασε το Σούπερ Καπ, όμως στην ομάδα το χθεσινό παιχνίδι δεν μπορεί να αποτελεί κριτήριο για τη χρονιά. Ο προπονητής της ομάδας δοκίμασε ένα διαφορετικό σύστημα ενώ είχε και συγκεκριμένες αλλαγές. Έτσι στο πλαίσιο αυτό την άποψη του επί του θέματος κατέθεσε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» με τους Γιώργο Παττίχη και Δημήτρη Χριστοφόρου ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα και νυν προπονητής Άγγελος Τσολάκης, ο οποίος τόνισε πως ο ΑΠΟΕΛ θα είναι αλλαγμένος.

Αναλυτικά

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Ο κύριος Δώνης δοκίμασε κάτι διαφορετικό χθες. Έβαλε τριάδα πίσω και άλλαξε τα δεδομένα. Ήθελε να δοκιμάσει το σύστημα αυτό. Είχε κάποια θετικά αλλά και αρνητικά ειδικά στο ότι ο Απόλλωνας έβρισκε χώρους. Ο Δώνης προσπαθεί να καταλήξει στο σύστημα που θα χρησιμοποιεί. Σαφώς και δεν είναι κριτήριο το χθεσινό παιχνίδι. Ο ΑΠΟΕΛ θα είναι κατά πολύ αλλαγμένο όχι μόνο στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια αλλά γενικά στο πρωτάθλημα»

Για το ότι υπήρχαν σκάουτερ από την Σλάβια: «Όλες οι ομάδες πλέον λειτουργούν αρκετά επαγγελματικά. Δεν βλέπουν μόνο ένα παιχνίδι, αλλά γενικά όλα τα παιχνίδια. Όταν κάποιος σκάουτερ βρίσκεται στο γήπεδο τότε προσπαθείς να προφυλάξεις κάποια πράγματα. Αυτή ίσως να είναι και η δικαιολογία του Δώνη. Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση να μην διαβάσουν οι Τσέχοι τον ΑΠΟΕΛ και ο ΑΠΟΕΛ τους Τσέχους»

Για τον Μηνά Αντωνίου: «Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Έδειξε τα τελευταία χρόνια πως αξίζει. Γι’ αυτό και ο ΑΠΟΕΛ τον επέλεξε για να είναι στο ρόστερ του. Με σκληρή δουλειά μπορεί να βρει θέση στην ομάδα και να εξελιχθεί ακόμη περισσότερο».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X