ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: Τρέχουν για να φέρουν ισορροπία

Η μικρή διακοπή των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρωταθλητών μας τους επιτρέπει να στρέψει την προσοχή τους με ακόμη περισσότερη έμφαση στην μεταγραφική ενίσχυση

Η μικρή διακοπή των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των πρωταθλητών μας τους επιτρέπει να στρέψει την προσοχή τους με ακόμη περισσότερη έμφαση στην μεταγραφική ενίσχυση. Αμέσως μετά την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ στα play-offs του Champions League ο Βάσσος Ηλιάδης ανέφερε ότι, ό,τι ζητήσει ο Δώνης θα το έχει. Όπως προκύπτει ο Ελλαδίτης τεχνικός δεν έμεινε με σταυρωμένα χέρια και έχει ήδη ζητήσει ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις.

Ουσιαστικά αυτό που πρέπει να γίνει μέσα σε αυτό το μικρό διάστημα είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που αφενός θα δώσουν άμεσες ποιοτικές λύσεις και αφετέρου θα εξαλείψουν τις ανισορροπίες του ρόστερ. Όταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΠΟΕΛ πλησίαζε προς το τέλος του είχαμε κάνει αναφορά στις μεγάλες ανισορροπίες που υπήρχαν στους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές για διαφορετικές θέσεις. Αυτό ακριβώς το φαινόμενο οδήγησε τους «γαλαζοκίτρινους» να έχουν τεράστιες εξαρτήσεις σε ποδοσφαιριστές με εντονότερη αυτή στον Ζίβκο Μιλάνοφ. Πλέον με τον Γιώργο Δώνη να θέλει να διορθώσει αυτή την κατάσταση αναγκάζεται η επιτροπή προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ να τρέξει για να…. «ισορροπήσει» το ρόστερ.

Το αρχικό πλάνο έλεγε ότι με την απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή κάτω των 23 και ενός επιθετικού με τα χαρακτηριστικά του Πιέρου θα ολοκληρωνόταν ο μεταγραφικός σχεδιασμός. Ωστόσο μέσα από τους αγώνες φάνηκαν κάποιες τρανταχτές ελλείψεις που υπάρχουν σε συγκεκριμένες θέσεις. Ο Κύπρος Χριστοφόρου δείχνει να μην μπορεί να κερδίσει την εμπιστοσύνη των προπονητών του με αποτέλεσμα ο Μιλάνοφ να μένει χωρίς αντικαταστάτη για την θέση του δεξιού ακραίου οπισθοφύλακα. Έτσι με τον Βούλγαρο να αντιμετωπίζει διάφορα προβλήματα τραυματισμού και να μην αποκλείεται το ενδεχόμενο να υποβληθεί σε επέμβαση η απόκτηση δεξιού μπακ επείγει. Την ίδια στιγμή εξακολουθεί να υπάρχει τεράστια ανάγκη στην θέση του επιθετικού αφού Ποτέ και Ντε Καμάργκο δεν αρκούν για μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστήσει σε Κύπρο και Ευρώπη.

Πάντως δεν αποκλείεται τελικά να δούμε τον ΑΠΟΕΛ να αποκτά τον Πέδρο Περέιρα, να τον εγγράφει στην λίστα β’ και τελικά να γλιτώνει μια θέση ξένου/ κοινοτικού. Επίσης υπαρκτό είναι το σενάριο να αποκτηθεί μόνο Ντε Βινσέντι για επιλογή στην επίθεση και συνεπώς να χρειαστεί να αποχωρήσει μόνο ένας ποδοσφαιριστής από το ρόστερ των πρωταθλητών.

Βέβαια όλα αυτά είναι εικασίες, το τι πραγματικά θα γίνει πολύ πιθανό να το μάθουμε μέσα στις επόμενες μέρες. Η τελευταία μέρα εξελίξεων είναι η Δευτέρα αφού ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δηλώσει την λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αγωνιστούν στα play-offs του Champions League.

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ