ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Το ρίσκο του Μπαλταζάρ θα κριθεί την Κυριακή

Αν το ρίσκο έπιασε τόπο θα το μάθουμε την Κυριακή και στον επαναληπτικό

Εφραίμ Γεωργίου

Η χθεσινή εικόνα του ΑΠΟΕΛ σίγουρα ήταν τουλάχιστον απογοητευτική. Οι δέκα αλλαγές στην ενδεκάδα είχαν ως συνέπεια η ομάδα να μπορεί να κάνει ούτε βασικά. Και όταν λέμε ούτε τα βασικά κυριολεκτούμε. Όμως η ανάλυση του αγώνα ήρθε χθες, και σημειώσαμε τα λάθη. Δέκα αλλαγές σε ημιτελικό ήταν μεγάλο ρίσκο.

Από την άλλη όμως αν πρέπει να πούμε κάτι θετικό, είναι πως οι «βασικοί» πήραν ανάσες. Αναμένονται πάλι 8-9 αλλαγές ώστε η ομάδα να μπορέσει να φθάσει στη νίκη. Αν έρθει μάλιστα η νίκη στον αγώνα πρωταθλήματος τότε ίσως μιλάμε για ρίσκο που απέδωσε. Σαφώς και η χθεσινή εικόνα ήταν ένα κτύπημα για τον ΑΠΟΕΛ. Όλες οι αδυναμίες βγήκαν στη φόρα και αυτό είναι θέμα.

Το 2-0 αφήνει ανοικτή την υπόθεση πρόκρισης γιατί ήδη έχουμε την εικόνα του ΑΠΟΕΛ πως μπορεί να φθάσει μεγάλες νίκες κόντρα στην ΑΕΚ. Ας μην ξεχνάμε πως στο ΓΣΠ της είχε ρίξει τριάρα. Αυτό όμως θα το δούμε αργότερα. Για την ώρα η σκέψη όλων είναι στον αγώνα πρωταθλήματος κόντρα στην ΑΕΚ.

Σε εκείνο το παιχνίδι λάθη δεν χωράνε. Η συγκέντρωση πρέπει να είναι στο μέγιστο βαθμό και όλοι πρέπει να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Δεν είναι εύκολο όμως υπάρχει το πλεονέκτημα πως παίκτες κλειδιά έχουν πάρει ανάσες. Έτσι αν τελικά φθάσουν οι «Γαλαζοκίτρινοι» στη νίκη τότε και μόνο τότε ίσως πούμε πως το ρίσκο του Μαπλταζάρ έπιασε τόπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Εφραίμ Γεωργίου

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X