ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Θα το παλέψει για Ταμάρι

Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σχημάτισε εξαιρετική άποψη για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ιορδανού

Σάββας Λαζανιάς

Στον ΑΠΟΕΛ είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να ντύσουν στα γαλαζοκίτρινα τον Μούσα Αλ Ταμάρι, παρά τις δυσκολίες που παρουσιάζει η περίπτωση του λόγω των πολλών μνηστήρων που υπάρχουν για την απόκτηση του.

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Ιορδανίας

Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται δανεικός στην Al-Jazeera από την Shabab Al Ordon και η περίπτωση του ενδιαφέρει έντονα τους πρωταθλητές. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ σχημάτισε εξαιρετική άποψη για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες του Ιορδανού και θεωρεί ότι είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στον ΑΠΟΕΛ.

Τo ισχυρό brand name του ΑΠΟΕΛ, το οποίο δημιουργήθηκε κατά κύριο λόγο από τις επιτυχημένες ευρωπαϊκές παρουσίες της ομάδας την τελευταία δεκαετία, αποτελεί ίσως το πιο δυνατό διαπραγματευτικό όπλο (μαζί με το οικονομικό βέβαια) των «γαλαζοκιτρίνων» για να πείσουν τον Ιορδανό να έρθει στην Κύπρο. Ο ΑΠΟΕΛ είναι μια ομάδα που προσφέρει όλα τα απαραίτητα εφόδια για ένα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και αποτελεί ίσως τον πιο ελκυστικό ποδοσφαιρικό προορισμό, όχι μόνο στην Κύπρο αλλά σε ολόκληρη την Ανατολική μεσόγειο.

Ο Μούσα Αλ Ταμάρι θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά ταλέντα της Ιορδανίας. Μάλιστα, οι συμπατριώτες τους τον αποκαλούν «Μέσι της Ιορδανίας»! Ο Ταμάρι αγωνίζεται κυρίως ως δεξί winger όμως μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Στη φετινή χρονιά πέτυχε 17 γκολ σε 32 συμμετοχές με την Al-Jazeera.

Αν αποκτηθεί ο Ταμάρι από τον ΑΠΟΕΛ θα εγγραφεί στον κατάλογο Β’ όμως θα καταλαμβάνει θέση στους πέντε ξένους (μη Ευρωπαίους) που δικαιούνται να έχουν στο ρόστερ τους οι «γαλαζοκίτρινοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Σάββας Λαζανιάς

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X