ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Δίνει τα χέρια με την CytaVision

Το όλο θέμα φαίνεται πως θα τελειώσει με γάμο ΑΠΟΕΛ – Cytavision και ίσως και εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα.

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Το θέμα των τηλεοπτικών είναι ένα από τα πλέον καυτά θέματα του καλοκαιριού. Πολλές ομάδες έχουν ήδη υπογράψει νέες συμφωνίες και υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο τηλεοπτικό σκηνικό. Η μεγαλύτερη αλλαγή είναι αυτή της Cablenet καθώς η 3η τηλεοπτική πλατφόρμα έφερε τα πάνω κάτω, κάνοντας προτάσεις σε ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωση. 

Μάλιστα, οι όλες εξελίξεις έφεραν τον ΑΠΟΕΛ ως το «Μήλον της Έριδος». Πριν από λίγες μέρες όλοι θεωρούσαν ως δεδομένο πως ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει τα χέρια με την Cablenet μιας και υπήρξε μια πολύ μεγάλη πρόταση. Τα δεδομένα όμως, όπως ακριβώς τα γράψαμε στο χρονικό των τηλεοπτικών του ΑΠΟΕΛ ήταν ρευστά. Η διοίκηση των «γαλαζοκίτρινων» από την αρχή ήθελε μια συμφωνία με τη Cytavision για πολλούς και διάφορους λόγους.

Η συνέπεια στις οικονομικές υποχρεώσεις, η εξαιρετική συνεργασία των τελευταίων χρόνων ακόμη και το γεγονός πως ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ έχει ως επί το πλείστον συμφωνία με τη Cytavision και δύσκολα – με αρκετό κόστος θα πρέπει αλλάξει πλατφόρμα, είναι μερικά στοιχεία που μετρούν. Σαφώς και υπάρχουν αρκετά ακόμη στοιχεία τα οποία βρίσκονται πάνω στις συμφωνίες.

Πάντως όπως είχαμε αναφέρει, αν η Cytavision επανερχόταν με μια προσφορά ελάχιστα μικρότερη από αυτή της Cablenet τότε ο ΑΠΟΕΛ δεν θα δίσταζε να δώσει τα χέρια για ακόμη μια τριετία με την Cytavision. Μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα η δυο προσφορές που είχε στα χέρια του ο ΑΠΟΕΛ αφορούσαν 2.5 εκατομμύρια από τη Cytavision και 3 από την Cablenet.

Έτσι ο ΑΠΟΕΛ πίεζε την Cytavision για μια πιο ψηλή προσφορά κάτι το οποίο φαίνεται πως έγινε. Το όλο θέμα φαίνεται πως θα τελειώσει με γάμο ΑΠΟΕΛ – Cytavision και ίσως και εντός της ημέρας θα υπάρξουν ανακοινώσεις για το θέμα. Βέβαια μέχρι την τελική ανακοίνωση τίποτα δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση