ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

ΑΠΟΕΛ: «Τελειωμένος» ο Λορένθο, στην πόρτα εξόδου και ο Τόζα

Αρχίζει να «παίρνει κεφάλια» ο Πρόδρομος Πετρίδης

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Ο Χουάνχο Λορένθο θα είναι ο πρώτος που θα «πληρώσει» το τίμημα για τον κακό προγραμματισμό που έγινε φέτος στον ΑΠΟΕΛ. Στον Ισπανό αρχισκάουτερ καταλογίζονται οι περισσότερες ευθύνες για τις λανθασμένες επιλογές παικτών που έγιναν στις δυο τελευταίες μεταγραφικές περιόδους.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ αποφάσισε να «τελειώσει» τον Ισπανό και το μόνο που μένει είναι επισημοποίηση του «διαζυγίου». Οι ιθύνοντες των «γαλαζοκιτρίνων» συμμερίζονται την άποψη του κόσμου της ομάδας για τις βαρύτατες ευθύνες που φέρει ο Ισπανός αρχισκάουτερ. Ο Λορένθο ανακοινώθηκε στις 28 Νοεμβρίου του 2016 και όπως φαίνεται δεν θα καταφέρει να κλείσει χρόνο στην ομάδα της Λευκωσίας.

Στην πόρτα της εξόδου βρίσκεται και ο διευθυντής ποδοσφαίρου του ΑΠΟΕΛ, Τόζα Σάμπουριτς. Η περίπτωση του είναι διαφορετική από αυτήν του Λορένθο. Το βασικό καθήκον του κ. Σάμπουριτς δεν ήταν η εξεύρεση ποδοσφαιριστών αλλά η ομαλή λειτουργία του Αρχαγγέλου σε όλα τα επίπεδα όπως και η σωστή επικοινωνία ανάμεσα σε παίκτες, προπονητές και διοίκηση.

Παρ’ όλα αυτά, οι διοικούντες του ΑΠΟΕΛ καταλογίζουν ευθύνες στον Σάμπουριτς για την εμπλοκή του σε κάποιες μεταγραφές ποδοσφαιριστών οι οποίες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Ο Σάμπουριτς βρίσκεται στην ομάδα της Λευκωσίας από τον Ιανουάριο του 2016. Είχε ανακοινωθεί την τελευταία μέρα (31 Δεκεμβρίου) του 2015.

Σε αντίθεση με την περίπτωση του Λορένθο, ο Σάμπουριτς δεν θεωρείται «τελειωμένη υπόθεση», ωστόσο οι πιθανότητες αποχώρησης του από τον ΑΠΟΕΛ είναι περισσότερες από τις πιθανότητες παραμονής. Τον τελευταίο λόγο όμως θα τον έχει ο Πρόδρομος Πετρίδης.

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X