ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα με Ιχάρο και Σαλάι

Η καθεμιά περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες

Εφραίμ Γεωργίου

Εφραίμ Γεωργίου

georgioue@sppmedia.com

Δυο ονόματα που ακούστηκαν έντονα για τον ΑΠΟΕΛ τις τελευταίες μέρες είναι αυτά του Ιχάρο και του Σαλάι. Πρόκειται για δυο νεαρούς που αξιολογούνται από την ομάδα και κοινό χαρακτηριστικό τους είναι πως παρά το νεαρό της ηλικίας τους, έρχονται από σεζόν με αρκετές συμμετοχές. Από τη μια ο Κροάτης Ιχάρο είναι στην Κύπρο για δοκιμαστικά και από την άλλη υπάρχει επίσημη κρούση στον Σαλάι.

Ο Ιχάρο ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στην Σλοβενία με τη Ρούνταρ μετρώντας 20 συμμετοχές και ένα τέρμα, δείχνει κάποια θετικά στοιχεία. Βέβαια στον ΑΠΟΕΛ δεν ψάχνουν μόνο κάποια θετικά στοιχεία, αλλά αντίθετα θέλουν ένα έτοιμο ποδοσφαιριστή που θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα άμεσα μιας και η θέση του (δεξί μπακ) είναι μια θέση που ΑΠΟΕΛ έχει θέμα ένεκα του προβλήματος του Μιλάνοφ. Μέσα στις επόμενες μέρες ο Δώνης θα αποφασίσει για τον νεαρό με όλα τα δεδομένα να είναι ανοιχτά.

Από την άλλη οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν κάνει ήδη κρούση προς τον Σαλάι. Ο 20χρονος Ούγγρος που αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ανήκει στην ακαδημία Πούσκας ψάχνει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Βέβαια το γεγονός πως μέτρησε αρκετές συμμετοχές στην Σέριε Α με τα χρώματα της Παλέρμο δείχνει πως πρόκειται για ένα αξιόλογο ποδοσφαιριστή. Ο ίδιος πάντως ψάχνει όλες του τις επιλογές μιας και στην Παλέρμο δεν αναμένεται να έχει φανέλα βασικού στη νέα σεζόν. Φυσικά το γεγονός πως οι Ούγγροι ζητούν ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ κάνει την αγορά του ποδοσφαιριστή σχεδόν ακατόρθωτη.

Τα πάντα είναι ανοικτά με τις δυο περιπτώσεις και η καθεμιά έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες. Το μόνο σίγουρο πως στον ΑΠΟΕΛ πέραν από το παιχνίδι με τη Σλάβια βλέπουν και τον προγραμματισμό. Ας μην ξεχνάμε και το όνομα του Γουίλιαμ ντε Αμορίν.

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ