ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Τα δεδομένα και τα...παράθυρα για Τόμι Ορ

Οι γαλαζοκίτρινοι του δείχνουν την πόρτα εξόδου...

Βερόνικα Χαραλάμπους

Για τον ΑΠΟΕΛ η επόμενη μέρα μετά τον αποκλεισμό έχει ήδη αρχίσει. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ έχει ήδη ξεκινήσει δουλειά για να ανεβάσει τους παίκτες της ομάδας, κυρίως τους νεότερους και πιο άπειρους να ξεπεράσουν το σοκ της Αστάνα και να επικεντρωθούν πλήρως στο κεφάλαιο πρωτάθλημα. Αυτός είναι και ο μεγάλος στόχος των γαλαζοκιτρίνων. Να πάρει το 7ο συνεχόμενο. 

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ έχει αφήσει ανοικτό στη μέση και το κεφάλαιο των αποχωρήσεων. Η ομάδα διαθέτει υπερβολικά γεμάτο ρόστερ και από άποψης ποιότητας (αν και πάντα υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης), αλλά και από πλευράς αριθμών. Ο κατάλογος Α' περιλαμβάνει αυτή τη στιγμή 16 ποδοσφαιριστές από τους 15 που δικαιούται. Η ομάδα της Λευκωσίας, παρότι είμαστε στις αρχές Σεπτεμβρίου, βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία ξεκαθαρίσματος του ρόστερ και στο ποιοι ποδοσφαιριστές μένουν και ποιοι όχι. 

Μετρά αντίστροφα για να αποχωρήσει από την ομάδα ο Αυστραλός

Τις προηγούμενες μέρες αποτέλεσαν παρελθόν επίσημα Ταβάρες και Βινίσιους, ενώ εξακολουθεί να υπάρχει το θέμα με τον Τόμι Ορ. Ο Μπρούνο Μπαλταζάρ δείχνει στον απόλυτο βαθμό ότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον Αυστραλό εξτρέμ, ενώ έγιναν αρκετές συζητήσεις τόσο και με τον ίδιο τον παίκτη, όσο και με τον μανατζέρ του από πλευράς Δ.Σ. για να βρεθεί κοινή τομή και να λυθεί η συνεργασία, όσο πιο οικονομικά... αναίμακτα γίνεται. 

Ωστόσο, το ζήτημα εδώ και πολύ καιρό έχει σκαλώσει και δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση. Ο Αυστραλός είναι δεδομένα εκτός ομάδας, με τον χρόνο να κυλά υπέρ του για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Γιατί υπέρ του; Διότι παρόλο που στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες έχει κλείσει το παράθυρο των μεταγραφών στις 31 Αυγούστου (με ανοικτό το παράθυρο για εγγραφή ανέργων), στην Αυστραλία άρχισε στις 27 Ιουλίου και κλείνει στις 15 Οκτωβρίου!

Μάλιστα, ενδιαφέρον από ομάδες της χώρας του έχει προκύψει κατά διαστήματα και είναι μεγάλη η πιθανότητα ο Ορ να επαναπατριστεί, γλιτώνοντας τον ΑΠΟΕΛ από μεγάλα ποσά αποζημιώσεων. Υπενθυμίζουμε ο παίκτης είχε έρθει στην Κύπρο για να κάνει την διαφορά υπογράφοντας συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2020 με υψηλές απολαβές. Τελικά, δεν κατάφερε να στεριώσει αν και έδειξε κάποια θετικά στοιχεία. Είναι πλέον θέμα χρόνου να βρεθεί ο τρόπος να αποχωρήσει από τους γαλαζοκίτρινους. Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε...

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X