ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Στο περίμενε οι Τούρκοι για Ποτέ και βίντεο επιστροφής (vid)

Με ανοιχτές αγκάλες περιμένουν τον Ποτέ στην Αντάνα

Όλα είναι ανοικτά στο κεφάλαιο Μίκαελ Ποτε. Εδώ και μπόλικες μέρες (αν όχι εβδομάδες) δημοσιεύματα απ’ την Τουρκία θέλουν τον επιθετικό του ΑΠΟΕΛ να μετακομίζει στην Αντάνα. Για την ώρα όμως ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει επίσημη πρόταση για τον επιθετικό του και δεν υπάρχει περίπτωση να προχωρήσει στην αποδέσμευση του. Μόνο με μεταγραφή θα φύγει ο Ποτέ απ' τον ΑΠΟΕΛ.

Βέβαια τα πάντα μπορούν να αλλάξουν από στιγμή σε στιγμή. Οι Τούρκοι θέλουν τον Ποτέ και δεν αποκλείεται να κάνουν κίνηση στις επόμενες μέρες. Αυτό όμως που πρέπει να γίνει ξεκάθαρο είναι πως στα παιχνίδια με την Φλόρα Ταλίν, ο Ποτέ υπολογίζεται κανονικά απ’ τον Μπαλταζάρ και το σενάριο να βρεθεί βασικός και στα δυο παιχνίδια συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Από εκεί και πέρα όμως όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά και έτσι δηλώσεις όπως οι πιο κάτω απ’ τον τεχνικό διευθυντή της Αντάνα δείχνουν πως οι Τούρκοι είναι έτοιμοι για τη μεταγραφή αυτή. «Τον Ποτέ, τόσο εγώ, ο πρόεδρος, η επιτροπή διαχείρισης και οι οπαδοί θέλουμε να τον δούμε στην ομάδα. Είχαμε κάνει μια προσφορά, σύμφωνα με τους δικούς μας όρους. Ήθελε συμβόλαιο τριών ετών και εδώ ήταν τo πρόβλημα. Υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές παικτών. Αν μπορέσουμε να συμφωνήσουμε στους όρους με τον Ποτέ, θα θέλαμε να τον αποκτήσουμε».

Μάλιστα oι οπαδοί της ομάδας έχουν προχωρήσει ακόμη ένα βήμα πιο πέρα, δημιουργώντας βίντεο για την μεταγραφή του Μίκαελ Ποτέ.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Νίκη μισός τίτλος

ΑΠΟΕΛ: Νίκη μισός τίτλος

Οι ποδοσφαιριστές του Πάολο Τραμετσάνι πρέπει να δώσουν το 100% τους για να πάρουν τους τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με της Κυριακής που θα κρίνει πράγματα στην μάχη του τίτλου
 |  ΑΠΟΕΛ
X