ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

ΑΠΟΕΛ: Σαλάι ήταν και πάει

Η τιμή του διεθνούς Ούγγρου αγγίζει τα δύο εκατομμύρια ευρώ

Την περίπτωση του Ούγγρου εξτρέμ, Ρόλαντ Σάλαι, ο οποίος υπήρχε στη λίστα και του Παναθηναϊκού εξέτασε ο ΑΠΟΕΛ, με τους πρωταθλητές  να αποσύρουν το ενδιαφέρον τους λόγω των απαιτήσεων της ομάδας του.

Ο 20χρονος ταλαντούχος εξτρέμ πραγματοποίησε αρκετά μεστή σεζόν με την Παλέρμο ως δανεικός από την Ακαδημία Πούσκας, γεγονός που κέντρισε το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων, με τους Παναθηναϊκό και ΑΠΟΕΛ ανάμεσα σε αυτούς.

Βέβαια, όταν οι «γαλαζοκίτρινοι» άκουσαν το πόσο «αλμυρή» είναι η τιμή του διεθνούς Ούγγρου που άγγιζε τα δύο εκατομμύρια ευρώ αποσύρθηκε.

Μάλιστα ο ίδιος ο Σαλάι κοιτάζει όλες τις πιθανές προτάσεις για το μέλλον του. Σαφώς και στην Παλέρμο θα ήθελαν τον νεαρό, όμως η θέση του στο βασικό σχήμα δεν είναι σε καμιά περίπτωση εγγυημένη, έτσι ο Σαλάι κοιτάζει και αλλού. Φυσικά δεν αποκλείεται η παραμονή του στην Παλέρμο ή ακόμη και να δωθεί δανεικός.

 

ΧΟΡΗΓΟΙ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ:

GLOBAL COLLEGE
www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE 
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com 

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Να τους πάλι, στο πλευρό σου

Μαζί με τα εισιτήρια διαρκείας, τα πακέτα της τελικής φάσης και τη μέχρι τώρα προπώληση, έχουν εξασφαλισμένη θέση κοντά ...
Γιώργος Παττίχης
 |  ΑΠΟΕΛ