ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: «Σαφάρι» Πρόδρομου στο εξωτερικό

Ο πρόεδρος των «γαλαζοκιτρίνων» θα ταξιδέψει σε δυο χώρες

24sports team

24sports team

info@24sports.com.cy

Στο εξωτερικό βρίσκεται ο πρόεδρος της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης. Το ταξίδι του ισχυρού άντρα των «γαλαζοκιτρίνων» σχετίζεται με θέματα που αφορούν τον μεταγραφικό σχεδιασμό (και όχι μόνο) της ομάδας της Λευκωσίας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Το ταξίδι του αφορά θέματα του ΑΠΟΕΛ

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει σε δυο χώρες, όπου θα έχει απευθείας επαφές με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην Κύπρο με ευχάριστα νέα για τον κόσμο των «γαλαζοκιτρίνων», καθώς οι επαφές με κάποιους ποδοσφαιριστές βρίσκονται σε πολύ προχωρημένο στάδιο.

Οι διεργασίες της επιτροπής προγραμματισμού του ΑΠΟΕΛ εντείνονται μέρα με τη μέρα. Μετά την καταρχήν συμφωνία με τον Βραζιλιάνο αριστερό μπακ Καζού, οι «γαλαζοκίτρινοι» έχουν θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ενός επιθετικού και ενός ακραίου επιθετικού. 

Στόχος των «γαλαζοκιτρίνων» είναι να κλείσουν σχεδόν όλες τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στο ρόστερ πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, όπου θα διεξαχθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ίσως συνδυάσει το ταξίδι του στο εξωτερικό και για επαφές που θα έχουν ως στόχο τη σύναψη διάφορων οικονομικών συμφωνιών που θα αποφέρουν επιπλέον έσοδα στην εταιρεία των «γαλαζοκιτρίνων».

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

ΑΠΟΕΛ: Sold out για Αρένα

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του ντέρμπι με της Κυριακής που θα κρίνει πράγματα στην μάχη του τίτλου
 |  ΑΠΟΕΛ
X