ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Πρόκριση, για να σώσει τη χρονιά

Η Ελληνική Τράπεζα και το 24sports μαζί στην ενημέρωση για τις κυπριακές ομάδες στην Ευρώπη.

Η μεγάλη μέρα έφθασε ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει σήμερα το βράδι την πρωταθλήτρια Ρουμανίας, Βιιτορούλ για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι πρωταθλητές μας αν θέλουν να μην καταστρέψουν την χρονιά από τόσο νωρίς πρέπει να πάρουν την πρόκριση.

Τα δεδομένα σαφώς και δεν είναι με το μέρος τους αφού η ήττα με 1-0 μέσα στην Ρουμανία τους αναγκάζει να πετύχουν τουλάχιστον δύο γκολ για να προκριθούν. Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια πολύ ποιοτική ομάδα το έργο τους γίνεται ακόμη δυσκολότερο ενώ με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της ομάδας δεν μπορεί κάποιος να είναι αισιόδοξος ότι σήμερα θα πετύχει το ζητούμενο. Ωστόσο πολλοί παράγοντες μπορεί να βοηθήσουν στο να δούμε απόψε έναν καλύτερο ΑΠΟΕΛ που εν τέλει θα πάρει την πρόκριση. Ένας από αυτούς είναι και η άφιξη του Γιώργου Δώνη στην ομάδα ο οποίος φάνηκε χθες πολύ προσγειωμένος αλλά και αισιόδοξος ότι μπορεί να αλλάξει την εικόνα της ομάδας και να την οδηγήσει στην πρόκριση.

Ο άλλος παράγοντας που σίγουρα θα επηρεάσει είναι ο κόσμος που παρά την κατήφεια των προηγούμενων ημερών θα δώσει βροντερό παρών αφού η προσέλευση αναμένεται να φτάσει τις 15χιλιάδες. Ο Γιώργος Δώνης αναγνώρισε χθες πόσο σημαντική είναι η παρουσία του κόσμου ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που με την βοήθειά τους οι «πορτοκαλί» έσπρωξαν την ομάδα στην πρόκριση. Οι καιρικές συνθήκες δεν αναμένεται να επηρεάσουν πολύ αφού είναι παρόμοιες με αυτές της Ρουμανίας ωστόσο αυτό που θα επηρεάσει είναι η πείρα των δύο ομάδων. Η Βιτορούλ πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται σε τέτοια θέση και είναι ένα μεγάλο ερωτηματικό πως και αν θα καταφέρει να διαχειριστεί την κατάσταση. Αντιθέτως για τον ΑΠΟΕΛ αυτές οι αναμετρήσεις είναι περασμένες μέσα στο DNA του.

Το πώς θα παρατάξει την ομάδα του ο Γιώργος Δώνης είναι ένα τεράστιο ερωτηματικό αφού ο Ελλαδίτης ίσως επιχειρήσει να κάνει κάποιες αλλαγές. Βάσει των χθεσινών λεγομένων του όμως ο Καρλάο και ο Εφραίμ θεωρείται απίθανο να είναι στο αρχικό σχήμα. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Βάτερμαν με τετράδα μπροστά του τους Λάγο, Μερκή, Ρουέδα και Μιλάνοφ. Στο κέντρο θα βρίσκεται ο Μοράις με τον Βινίσιους και στα φτερά ο Τόμι Ορ με τον Βάντερ ή τον Αλωνεύτη. Στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ίγκορ Ντε Καμάργκο και πίσω του κατά πάσα πιθανότητα θα αγωνίζεται ο Μπερτόλιο χωρίς να αποκλείεται να δούμε κάποια έκπληξη.

Εν πάση περιπτώσει όσοι θα αγωνιστούν πρέπει να δώσουν το άπαν των δυνάμεών τους για να πετύχουν την πολυπόθητη πρόκριση. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως κινδυνέψει η βιωσιμότητα όλου του οικοδομήματος του ΑΠΟΕΛ.

Χορηγοί μεταδόσεων

GLOBAL COLLEGE
http://www.globalcollege.ac.cy

NESCAFE
www.nescafe.gr

KAPNOS AIRPORT SHUTTLE
www.kapnosairportshuttle.com

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X