ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Πόσο εφικτό είναι το rotation;

Ο Γιώργος Δώνης προβληματίζεται για την εντεκάδα που θα παρατάξει έχοντας στο μυαλό του να κάνει rotation.

Ανδρέας Παφίτης

Οι πρωταθλητές μας επέστρεψαν από χθες στις προπονήσεις και προετοιμάζονται ενόψει του ντέρμπι της Δευτέρας απέναντι στην Ανόρθωση. Ο Γιώργος Δώνης προβληματίζεται για την εντεκάδα που θα παρατάξει έχοντας στο μυαλό του να κάνει rotation.

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και δεν θέλει να τους «κάψει» από τόσο νωρίς ρίχνοντας τους στην μάχη του ντέρμπι

Η χρονιά που ξεκίνησε για τους πρωταθλητές θα είναι μεγάλη με πάρα πολλούς αγώνες εκ των οποίων πολλοί θα είναι ιδιαίτερα κουραστικοί και απαιτητικοί. Τέτοιος ήταν και ο αγώνα της Τετάρτης όπου οι οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Δώνη έδωσαν πάρα πολλές δυνάμεις και έτρεξαν πάρα πολλά χιλιόμετρα στο γήπεδο για να καταφέρουν να φύγουν με το κεφάλι ψηλά από τον Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Πλέον όμως ο αγώνας αυτός είναι παρελθόν και οι «γαλαζοκίτρινοι» κοιτάζουν πως θα νικήσουν στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς απέναντι στην Ανόρθωση.

Ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει ότι οι ποδοσφαιριστές του κατέβαλαν υπερπροσπάθεια και δεν θέλει να τους «κάψει» από τόσο νωρίς ρίχνοντας τους στην μάχη του ντέρμπι. Εξάλλου το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος και ακριβώς το βάθος που διαθέτει στο ρόστερ του ο ΑΠΟΕΛ τα τελευταία χρόνια είναι αυτό που του χαρίζει και τον τίτλο. Επομένως είναι σίγουρο ότι ο Ελλαδίτης τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό του σχήμα. Πόσο εφικτό είναι όμως το rotation που θα γίνει να μην στοιχίσει αγωνιστικά στην ομάδα.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ποδοσφαιριστές στον πάγκο του που θα μπορούσαν να είναι βασικοί σε άλλες μεγάλες ομάδες του πρωταθλήματος. Επομένως οι «γαλαζοκίτρινοι» μπορούν να κερδίσουν την Ανόρθωση ακόμη και με το rotation που θα εφαρμόσει ο Γιώργος Δώνης. Οι υποψήφιοι για να μείνουν στον πάγκο είναι οι Ντε Καμάργκο, Μοράις, Αλωνεύτης και Λάγο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που είναι αρκετά μεγάλοι σε ηλικία και πρόσφατα έχουν δώσει πάρα πολλές δυνάμεις και συνεπώς χρειάζονται ξεκούραση.

Σίγουρα ο Γιώργος Δώνης γνωρίζει καλύτερα πώς να διαχειριστεί το ρόστερ του και γνωρίζει ότι αν θέλει να σηκώσει για ακόμη μια χρονιά το τρόπαιο του πρωταθλητή τότε το rotation επιβάλλεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση