ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

ΑΠΟΕΛ: Παραμένει «αφεντικό» ο Πρόδρομος

Η συμφωνία με τους Γερμανούς και η διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος

Σάββας Λαζανιάς

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η διάσκεψη Τύπου του Πρόδρομου Πετρίδη, στην οποία θα αποκαλυφθούν σημαντικές πληροφορίες και λεπτομέρειες για τη συμφωνία που προέκυψε με γερμανική εταιρεία η οποία θα εμπλακεί στον ΑΠΟΕΛ αγοράζοντας ένα σημαντικό ποσοστό μετοχών.

Η γερμανική εταιρεία θα καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ

Η αξία των μετοχών που θα πάνε στα χέρια των Γερμανών ανέρχεται στα δυόμισι εκατομμύρια ευρώ, ποσό το οποίο θα εισρεύσει στα ταμεία της εταιρείας των «γαλαζοκιτρίνων». Στη συμφωνία υπάρχει και η προοπτική εμπλοκής της γερμανικής εταιρείας στο μέλλον στην ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου, κάτι το οποίο αποτελεί όνειρο ζωής για όλους του ΑΠΟΕΛίστες αλλά και για τη νυν διοίκηση των «γαλαζοκιτρίνων».

Το μεγαλύτερο ερώτημα που απασχολεί τις τελευταίες ώρες τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ είναι αν θα αλλάξει κάτι στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος μετά αυτή τη συμφωνία. Η γερμανική εταιρεία θα καταστεί ένας από τους μεγαλύτερους μετόχους της εταιρείας του ΑΠΟΕΛ όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα έχει και άμεση εμπλοκή στη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του θα συνεχίσουν να έχουν τον πρώτο λόγο για τη λήψη σημαντικών αποφάσεων και κινήσεων που αφορούν τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος, όπως ίσχυε μέχρι τώρα.

Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έχουν κι άλλα ερωτήματα για τη συγκεκριμένη συμφωνία τα οποία αναμένεται να απαντηθούν από τον Πρόδρομο Πετρίδη στη διάσκεψη Τύπου που θα παραχωρήσει τις επόμενες μέρες.

 

 

ΑΠΟΕΛ: Τελευταία Ενημέρωση

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

ΑΠΟΕΛ: Ο Βούρος κρίνει το πλάνο

Ο Πάολο Τραμετσάνι θα περιμένει τελευταία στιγμή για να δει αν θα είναι διαθέσιμος ο Ελλαδίτης αμυντικός ενόψει Απόλλωνα
Βερόνικα Χαραλάμπους
 |  ΑΠΟΕΛ
X